Skocz do zawartości

Który wykrywacz na kolorek ?

elprzemko

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam jaki sprzęt wybrać na początek na kolorek zastanawiam wg. kolejnosci ? .
1. Teknetics Omega 8000 - Ten mi się podoba tylko niewiem czy to trafny wybór?
2. Fisher F 5
3. Tesoro Vaquero.
Który z nich będzie najlepszy na kolorek i sprawdzi się najbardziej, z góry dzięki.Pozdrawiam
Napisano
Witam,

Jesteś zdecydowany, że na początek chcesz sobie kupić wykrywkę za 2 tysie ? Ja proponuje na początek cos tańszego, tak do 1000. Ja mam F2 (800zł) i na kolorek jest ok. Monety do ok. 30cm łapie. Ale jak chcesz szaleć i na dzień dobry 2 tys. wydać to proszę bardzo.

Pozdro
Napisano
Z tych trzech wybrałbym Tekneticsa z racji na wyświetlacz, ergonomię i uniwersalność, choć w pewnych sytuacjach Vaquero jest nie do pobicia.

Pozdrawiam

VW
Napisano
Tesoro - kosa na kolorek, super osiągi, dobra ergonomia
Fishera bym automatycznie odrzucił, lepiej kupić ACE 150.
Teknetics - odpuść sobie, za mało znany, za średnie osiągi.

Jeżeli mam coś doradzić, to kup sobie docelowy wykrywacz czyli coś ze stajni Minelaba lub Whitesa. Nie przerabiaj błędów które wiele osób przerobiło.

Pozdrawiam
Napisano
Jeśli o mnie chodzi to moja omega sprawuje się jak na razie wyśmienicie, naprawdę czuła jest jak diabli:) Dodam że chodzę głównie po plaży. A to, że jest mało znana w ogóle mi nie przeszkadza:)pozdr
Napisano
Witam.Sam posiadam Omege wczesniej solarisa i Minelaba.I nie znalazlem az tylu rzeczy jak Omega wiec jak najbardziej polecam.A kolega maru10 chyba za bardzo nie wie co pisze skoro pisze ze ace jest lepszy od fischera:)Pozdrawiam
Napisano
Fisher F4 jak najbardziej jest dobry na kolor. Byłem jego użytkownikiem przez jeden sezon. Przyzwoite osiągi, świetna dyskryminacja i nieduża waga czynią ten sprzęt skutecznym narzędziem. Niestety kiepska jest żywotność sprzętu.
Pozdro.
Napisano
Teknetics - odpuść sobie, za mało znany, za średnie osiągi."
Miał kolega maru10 omegę w ręku, że mówi o jego osiągach ?? W dodatku co z tego, że nie znany ?? Myślisz, że jak wykrywasz jest nie znany i nierozreklamowany to jest lipny ?? powiem szczerze mało wiesz na temat tej wykrywki... Ja ze swojej strony mogę polecić koledze Elprzemko.
Napisano
W pelni zgadzam sie z kolega MAXIM,posiadam GOLDIEGO i wiem jaki jest czuly (zwlaszcza na malenkie przedmioty),18khz robi swoje.Jednak odstrasza cena,tutaj we wloszech kosztuje prawie 800euro (mowie o GOLDMAXIE 2).
Napisano
Już głupieje i niewiem co wybrac. A co powiecie na temat Fisherka f 5 , LUB Fisherka f 70 choc wiem że to wyższa półka i niewiem czy dozbieram na niego i czy warto go brac, bo może wziąsc cos tanszego ale równierz dobrego na kolorek jak Fischer F 70.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie