Skocz do zawartości

Wykrywacz metali (MD-3006)

pawel2213

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
marv dlatego napisałem nieco :))) bo jednak co nieco łapie:) ps jabla tez przerabiałem i twierdze ze szkoda kasy czasu i nerw na md i jabla
Napisano
Hmm sam kiedyś się zastanawiałem nad kupnem trapera.
Połowa osób mi odradzała a połowa zachęcała.
Zasięgi ma chyba dobre.
Poczytaj na forum co nieco już o nim pisali ;P.
Napisano
Ja miałem MD'ka i chodzilem po polu i gwozdzia wykopalem..
Kupilem ace 150 i wszedlem na te same pole i odrazu sygnał, kopiejka, plomba i luseczki.
Md tego nie wykrył.
Podsumowanie:
MD to złom xd
Napisano
Ja biegam z Jablem i fakt nakopać się trzeba, ale osiągi jednak ma. Kumpel biega z MD'kiem po przejściach(jest 2 użytkownikiem) i takie porównanie: łuska 7,92x33: jabel 10cm wyszła bez problemów, ta sama łuska na 10 cm MD'kiem-ani śladu sygnału. Różnice widać też na monetach:). Choć generalnie biegamy ekipą za militarką widać przewagę Jabla i to na tyle mimo braku dyskryminacji że naprawdę warto za niego zapłacić te 150-200zł zamiast MD'ka:P MDk zdaje egzamin...przez pierwsze 2 miesiące potem wysiada. Jabel??Cały czas te same głębokości wykrywania:). Konkluzja:
jeśli nie masz kasy(bo to 100-150zł różnicy to dla Ciebie bariera nie do przekroczenia) na ace a zamierzasz biegać głównie za militarką, to kup Jabla:) z czystym sumieniem mogę polecić:) Nakopiesz się to fakt ale na pewnych miejscówkach efekty są:P. MD po miesiącu- dwóch się zepsuję:P
Napisano
Ja to kupilem bo kosztowal 10 Eur.Mialem zamiar wmontowac do srodka Now..Ale znalazl sie chetny do szukania na 10 cm na plazy i nawet lepiej znalazl jak ja F75.Dobry fart i MD i jestes milionerem
K.z K.
Napisano
pawel2213,śmigałem z MD,miałem samoróbke Pi,potem poczciwego Jabelka,stwierdziłem dość kopania śmieci,myślałem nad czymś do 1000zł,tyle miałem funduszy na sprzęt,czytałem wątki o traperze i inych z tej firmy,o proximie,itp.
Nastawiałem się głównie na militarkę,wybrałem smętka,nie narzekam na znaleziska:)to był dobry wybór,kolorki łapie b.ładnie,można ustawić odrzucanie stalowych śmieci których miałem pełno na poprzednich wykrywkach.
Jak militarka i kolorki"to smętek bez gadania:)
jak kolorki i militaria"to sądze że proxima
(nie miałem,widziałem u innych w akcji i tak wnioskuje po tym co trafiliśmy)

do samych kolorków to najlepiej ace250 bez dwóch zdań.
  • 4 weeks later...
Napisano
Możesz zawsze kupić nowego, tyle, że to wydatek rzędu 900zł. Napisz na priv to mogę podać namiar na P.Smętkowskiego. Jak nie chcesz nowego to szukaj w ogłoszeniach na Odkrywcy może jeszcze coś jest.
Napisano
Jakiś deficyt z używanymi smętkami". W ogłoszeniach co najmniej kilka ogłoszeń kupna.Widać że Ci co kupili nie sprzedają od razu, jak co poniektóre rodzime sprzęty :)

A poluj na Hs-3, na pewno się nie zawiedziesz.
<pozdro
Napisano
dziwisz sie?
hsa trudno złapać:)
ja na swego szrota polowałem z 2 miesiące,może ten kto go sprzedał jest na forum,choler wie:)
kol od pierwszej wykryki jest,i tego slikonu nie wybacze:D
Napisano
Ja tez miałem kupić MD ale dzięki koledze kupiłem smętka i jestem zadowolony.Dziwicie się że ludzie kupują MD????,Dobra reklama to podstawa.
Pozdro.
Napisano
Nie, to nie dobra reklama" to ogromna naiwnosc kupujacych, ktorzy kupuja a dopiero potem przychodza m.inn. tu pochwalic sie co kupili :)
Tak jak by nie mieli przed zakupem czasu sprawdzic na jakims Forum na jaki szajs chca wyrzucic swoje pieniadze.
  • 4 years later...
Napisano
Witam.
Ja od niedawna jestem posiadaczem EA 350. Kupiłem głównie dzięki opiniom i poradom. Jak się sprawdzi ego nie wiem gdyż dopiero jeden raz byłem na poszukiwaniach ale zapalnik od granatu i czubek od pocisku niemieckiego wpadły.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie