acer Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 człowiekśniegu - kawa/browar w Dominikańskiej dalej aktualna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 Ze mną, jak z dzieckiem- prosisz i masz. Ja w stolycy zDolnego Śląska non-stop jestem, Ty musisz w poprzek Ojczyznę przejechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 Nie, przesadzasz :] ...Ostatnio dzielę dom(y)...Rosjanom ode mnie zajęło dojście do granicy Rzeszy dwa dni(ten pamiętny szok styczniowy)...kto przeszkadzał został pod gąsiennicami..... Ja w Breslau jestem w kilka godzin, a w lasach nie ma już grup maruderów z rozbitych jednostek i większych ruchomych kotłów coby transport hamowały :)))...... Knajpy koło całodobowej poczty w Breslau drogie, a do macdonalda" to nie lubię...Szczegóły podam ci na priv rzecz jasna.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 Są jeszcze miejsca gdzie nie ma tłoku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 Cisza i spokój . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 I te zachody słońca .Mielenko 2009 ,między Chłopami a Mielnem .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTYNA007 Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 polecam Piaski tuż za Krynicą Morską-miejscowość położona jest na samym końcu polskiej części Mierzei Wiślanej, cisza, spokój, morze, Zalew Wiślany i ogromne szlaki leśne, a to wszystko 2km od granicy... kiedyś mieszkałam w tamtych okolicach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAT_MIH Napisano 7 Czerwiec 2010 Share Napisano 7 Czerwiec 2010 Kamping Tramp Świętouść - ludzi na plaży tyle, co na polu,więc luzik, można przyjeżdżać ze zwierzętami. Pole super, pod sosnami, pole ma bezpośrednie zejście do morza. Trzeba mieć swoją przyczepę lub namiot, bo te domki na miejscu są już do bani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 7 Czerwiec 2010 Share Napisano 7 Czerwiec 2010 Ja jak co roku śmigam do Pucka.Dobre miejsce na bazę wypadową bo planuje 2 dni zwiedzać Hel i 2-3 3miasto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milus Napisano 7 Czerwiec 2010 Share Napisano 7 Czerwiec 2010 A jak w Gdańsku i okolicach? Duża konkurencja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyra75 Napisano 8 Czerwiec 2010 Share Napisano 8 Czerwiec 2010 A ja w sierpniu do Darłowa, kuzyn pensjonacik ma, i swoją przystań przy kanale. Tydzień na działce".. znaczy na bańce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiczka1111 Napisano 12 Czerwiec 2010 Share Napisano 12 Czerwiec 2010 ja polecam Hel. Tam jest ten niepowtarzalny klimat ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 Helskie klimaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 Bofors z baterii cyplowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 W porcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 A jak się całą militarke obejrzy to na plaże :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy.onyx Napisano 27 Czerwiec 2010 Share Napisano 27 Czerwiec 2010 oooj wąziutka ta plaża nie ma gdzie się położyć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 28 Czerwiec 2010 Share Napisano 28 Czerwiec 2010 Niestety ale na końcu cypla jest dużo luźniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.