RADNORI Napisano 3 Czerwiec 2010 Autor Napisano 3 Czerwiec 2010 Taki hełmik mi dzisiaj wpadł, a że nie bardzo się orientuję jeszcze w szczegółach proszę o pomoc:)
RADNORI Napisano 3 Czerwiec 2010 Autor Napisano 3 Czerwiec 2010 Taki hełmik mi dzisiaj wpadł, a że nie bardzo się orientuję jeszcze w szczegółach proszę o pomoc:)
RADNORI Napisano 4 Czerwiec 2010 Autor Napisano 4 Czerwiec 2010 Niestety nie moje znalezisko, wykopek nie z terenów Polski.Jedyne co mi wiadomo to koleś buszuje gdzieś na terenach Francji a Belgii. Odnośnie kalki hełmik był częściowo w szczawiku i chyba tą kalkę czyścił bo cały hełm tłusty był prócz kalki
gicek Napisano 4 Czerwiec 2010 Napisano 4 Czerwiec 2010 Super !! gdzie go wykopałeś ? w lesie czy gdzie indziej ?
KUJAW_ZG Napisano 4 Czerwiec 2010 Napisano 4 Czerwiec 2010 Piękny!!! Teraz tylko dobrze wyczyścić i zabezpieczyć!Gratuluję!Pozsdrawiam Kujaw.
Pytanie
RADNORI
Taki hełmik mi dzisiaj wpadł, a że nie bardzo się orientuję jeszcze w szczegółach proszę o pomoc:)
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.