lina_90 Napisano 2 Czerwiec 2010 Autor Napisano 2 Czerwiec 2010 Trafiona w odległości paru metrów od stanowiska flaka. Nie koniecznie trzeba się tym sugerować, Kształtem przypomina ruska, ale nie ma ani pierścienia a i mocowanie trzonka inne.
lina_90 Napisano 2 Czerwiec 2010 Autor Napisano 2 Czerwiec 2010 Trafiona w odległości paru metrów od stanowiska flaka. Nie koniecznie trzeba się tym sugerować, Kształtem przypomina ruska, ale nie ma ani pierścienia a i mocowanie trzonka inne.
Red alf Napisano 2 Czerwiec 2010 Napisano 2 Czerwiec 2010 Na moje radziecka mam identyczna, właśnie ten otwor mocowania z boku.PozdrawiamRed alf
kloki Napisano 2 Czerwiec 2010 Napisano 2 Czerwiec 2010 Jak najbardziej rosyjska:http://www.incredible-adventures.com/graphics/russian_throw_shovel.jpgWzór nieśmiertelny od czasów wojny :)
pawel888 Napisano 21 Lipiec 2010 Napisano 21 Lipiec 2010 Wydaje mi się że to farba podkładowa, minia. Ale te które sam osobiście trafiałem nie były pomalowane podkładem, tylko czarne i jedna zielona.<pozdro
Pytanie
lina_90
Trafiona w odległości paru metrów od stanowiska flaka. Nie koniecznie trzeba się tym sugerować, Kształtem przypomina ruska, ale nie ma ani pierścienia a i mocowanie trzonka inne.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.