Nadwojciech Napisano 30 Maj 2010 Autor Share Napisano 30 Maj 2010 Jest dobry temat ma forum Za 5 zeta i nie tylko ale jak to w Polsce czasem wystarczy tradycyjna 0,5,wiem bo po moim weselu mi wódy zostało więc chętnie wymieniam flaszki na fanty wymieniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graudenz 18 Napisano 30 Maj 2010 Share Napisano 30 Maj 2010 Witam.Może czymś się pochwalisz.Ja jeszcze wesela nie miałem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 30 Maj 2010 Share Napisano 30 Maj 2010 Ja byłem gupi:(n Wszystko wychlałem co mi po weselu zostało:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 30 Maj 2010 Share Napisano 30 Maj 2010 no właśnie......jakiś ciąg dalszy będzie ? bo jak na razie ...lipa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 30 Maj 2010 Autor Share Napisano 30 Maj 2010 Na początek,ludzie mogą na to pluć bo PRL ale ja wiem kto to dostał i za co.Tyfus jesteś Człowiekiem malej wiary Pzdr :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 30 Maj 2010 Share Napisano 30 Maj 2010 tu kolego nie chodzi o wiarę, tylko o to - co autor miał na myśli, zakładając wątek a nie dając zdjęć...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 30 Maj 2010 Autor Share Napisano 30 Maj 2010 Znaleźć zdjęcia na dysku to problem :)Z doświadczenia mojego i kolegów z okolicy fanty za flaszkę są dość popularne a pewnie w całej Polsce też. Zobaczysz jak ten temat się rozrośnie Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graudenz 18 Napisano 30 Maj 2010 Share Napisano 30 Maj 2010 Nie za flaszkie a za piwko o miejscowego degustatora win i innych.Prócz tego sam Prl :) ale warto było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 30 Maj 2010 Autor Share Napisano 30 Maj 2010 Za 0,5 Sobieskiego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graudenz 18 Napisano 30 Maj 2010 Share Napisano 30 Maj 2010 Piękny.Czekamy na resztę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 30 Maj 2010 Autor Share Napisano 30 Maj 2010 0,5 za magazynek? Za ten się opłaca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 13 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2010 Za flaszkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 13 Czerwiec 2010 Share Napisano 13 Czerwiec 2010 pokaz resztę do magazynka ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 13 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2010 Jakbym miał to bym pokazał w wątku Pożegnanie z bronią" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 13 Czerwiec 2010 Share Napisano 13 Czerwiec 2010 https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum23/5_copy369.jpghttps://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum23/6_copy274.jpgZa 2 piwa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielbre Napisano 13 Czerwiec 2010 Share Napisano 13 Czerwiec 2010 Pokazujesz to na pewno najbliższym :) już kiedyś było na forum że chowają w ogrodzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.