leszek01 Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 ilustracja do artykułu ( tylko gości " jest sześciu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakuta-Zarzycki Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Wiem że nie w temacie ale nie mogę sie powstrzymać. Kiedyś na Discovery widziałem program dokumentalny o tworzeniu w 1915 lub 1916 r. francuskiego filmu fabularnego w którym główną bohaterkę straszą duchy poległych żołnierzy. Sęk w tym że role te grali żołnierze francuscy których większość później zgineła zmasakrowana ogniem niemieckich karabinów maszynowych. Taka armia duchów" na żywo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leszek01 Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 z internetu ( tym razem wszystko się zgadza - czołg + 4 gości") Link to comment Share on other sites More sharing options...
leszek01 Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 j.w. - Produkt Armii Duchów" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.