Skocz do zawartości

Kolekcje klamer vol.VII

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 231
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
cbndm, bez komentarza?
nie wiedziałem że Honved walczył na północy ;)
CK Armia też nie za bardzo..

często bywasz w górach?

ps. każdy może sobie wrzucić ilościówke, ale nie każdy lubi sie przyznać skąd ją ma :)

pozdrawiam.
Napisano

To i ja dodam coś od siebie, skromnie bo skromnie ale i tak bardzo cieszą,zwłaszcza że nie sądziłem że wykopie kiedyś klamrę, ale to bylo kiedyś. :) 3x aw. 1 trafiona pociskiem. moja ulubiona, znaleziona w poblizu 2 wegierskich nowego wz.

Napisano

i to tyle już z mojej strony, dodatkowo zakupiłem 2 klamry za bardzo okazyjne kwoty choc bidulki, zdj dodam przy okazji. Piekne kolekcje macie az milo sie oglada, u nas tereny ubogie w kolor i trzeba jechac czasem i 200 km zeby cos wykopac konktretnego.

Napisano
Total lubię czytac Twoje posty bo czasem sie smiec az chce ;D
często bywasz w górach?" Ale wracajac kiedys mialem sprawe odnosnie wrzesnia 39 i Ty cos pisales ale ponoc skrzynka odbijala, odezwij się na priwa. pozdrawiam.
Napisano
Koleszko w górach jestem co roku a tłumaczyć się tobie co i skąd nie mam najmniejszego zamiaru.A co do CK Armi na mazowszu to poczytaj troszkę np. o bitwie nad Rawką i jej okolicach.I tak jak pisałem bez komentarza.
Napisano

Nareszcie dotarła czekałem długo, klamerka grenadierów generalnie to standard ale cieszy bo z tyłu mocowanie troszkę inne druciane na dwa zaczepy niestety jednego brak.

Napisano

muszę wam powiedzieć że dzisiaj spotkaliśmy się z Gutkiem na neutralnym polu :):) i pochyliliśmy się nad naszymi kolekcjami muszę przyznać iż doszliśmy do pewnych wniosków - ale na razie nie mogę zdradzać szczegółów oto parę fotek ze spotkania :):) -pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie