huk 100 Napisano 2 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2010 Gutek ale ta szuflada była też chyba z klamerkami ?:) nie bądźcie tacy skromni :) - ale dzięki fakt z klamry jestem zadowolony -z nakładanym to 4 a 5ta czeka na orła -był ale uciekł :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
countryb Napisano 2 Czerwiec 2010 Share Napisano 2 Czerwiec 2010 Witam i gratuluje Ślicznotka pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macius2 Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 Piękna tylko żal że to nie na mojej półce stoi. Gratuluje i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 3 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2010 witam countryb - dał byś tu swoją oficerską -pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
countryb Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 Witam Huk 100 to stare dzieje a są nowości zdjęcia jeśli chcesz to wklej swoje Kiedy znów w Biesy ? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 Cześć. To i jak pochwalę się moją skromną kolekcją klamer . 3 x austryjackie , 1x wh po przejściach , 1x stalowa żandarmerii i 1 x hak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 i tyły. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 3 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2010 countryb ok.za twoim pozwoleniem wkleję twoją klamrę ale jutro - dzisiaj jestem w pracy :)michal16 stalówka żandarmerii jak na wykop fajny stan -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 Z opóźnieniem, ale jest - wrzucam fotkę rewersu klamerki Kolei Jekaterynburskiej. Niech was nie zwiedzie ta dziwna zielona patyna - klamerka jest OK, oryginał, chociaż była trochę nieumiejętnie czyszczona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WERX Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 No huku klamerka jest naprawdę fajna..... jak ja ją mogłem przeoczyć :)) no ale może to i dobrze bo jak byśmy razem licytowali ją to cena by już była nie tak fajna. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2010 to już teraz wiesz czemu nie chciałem puścić pary z ust aż do zakończenia operacji " :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WERX Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 teraz ja czekam na zakończenie operacji kasa wysłana jużdawno a klamerki nie ma :(( no ale idzie z daleka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2010 oooo no to znowu coś ciekawego zobaczymy :)a mnie znowu może nie być ,wielka woda wzywa :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gutek Napisano 14 Czerwiec 2010 Share Napisano 14 Czerwiec 2010 Kolega ostatnio trafił a ja wciąż czekam na swoją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gutek Napisano 14 Czerwiec 2010 Share Napisano 14 Czerwiec 2010 wiem że nie często się trafiają, ale czy mógłby ktoś potwierdzić że klamry te nosili podoficerowie? Czy była to jakaś klamra paradna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 14 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2010 klamra fajna -kompletna - trochę wkładu pracy ale z głową i do kolekcji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cbndm Napisano 14 Czerwiec 2010 Share Napisano 14 Czerwiec 2010 To i ja coś od siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cbndm Napisano 14 Czerwiec 2010 Share Napisano 14 Czerwiec 2010 I pytanie do znawców tematu co to za klamra i nie jest to żadna kolej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cbndm Napisano 14 Czerwiec 2010 Share Napisano 14 Czerwiec 2010 Druga strona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dado373 Napisano 14 Czerwiec 2010 Share Napisano 14 Czerwiec 2010 A jednak Владикавказская ж.д.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 14 Czerwiec 2010 Share Napisano 14 Czerwiec 2010 to pewnie jest klamra szkolna, a ja zapraszam do działu id.ps. cbndm, fajna ilościówka, ale wydaje mi się że nawet 1/4 z tych klamer nie wykopałeś własnoręcznie.. pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cbndm Napisano 14 Czerwiec 2010 Share Napisano 14 Czerwiec 2010 8total4 stary ,bez komentarza .dado373 jeśli informacje masz z pugovizy to gwarantuje że mija się z prawdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz32 Napisano 14 Czerwiec 2010 Share Napisano 14 Czerwiec 2010 Klamerka z niedzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 cbndm - to jest klamra Kolei Władykałkawskiej", tak jak napisał dado373.Tutaj link do strony kolekcjonera tematyki kolejowej z Rosji:http://www.kokarda.narod.ru/photoalbum.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz33 Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 grzegorz32 nie z niedzieli a z bagienka!!!hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.