Skocz do zawartości

Radom i okolice, gdzie szukać ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam

Gdzie najlepiej szukać w okolicach radomia ja narazie mam kilka miejsc proszę o dodawanie propozycji:
1. Las Firlejowski
2. Las Kapturski
3. Bunkry w Woli Goryńskiej
4. Puszcza Kozienicka
5. Okolice Piotrówki(nie stanowisko archeologiczne grodziska tylko chodzi mi o miejsce przy rzece podobno tam są okopy)
  • Odpowiedzi 50
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Kolego nikt ci nie zdradzi swoich miejscówek, mapy, książki i sam sobie odpowiesz na swoje pytanie, ja też jestem z Radomia jak chcesz możemy się zgadać kiedyś na wspólne wykopki

Pozdrawiam
Napisano
nie w samej Iłży tylko w okolicach.
rozbroiło się tam dużo wojska i napewno jeszcze coś zostało
miejscówkę musisz znaleść sobie sam.
Napisano
dzięki za pomoc , jestem osobą uczącą się więc jeśli chodzi o jakiś wypad to my z kumplem chętnie tylko najlepiej w jakiś weekend czy coś.
Napisano
to nie ja mam się bać,tylko mnie trzeba się bać.
jeśli będziesz uparty i dążył do wyznaczonego celu to go osiągniesz
przykład:kolega przysiągł sobie że nie będzie szukał nic innego tylko pułkowej,po roku'biedy'trafił w jednym dołku dwie i to oficerskie.
ja też czekałem na swój strzał pół roku,a jak się worek rozwiąże....
  • 1 month later...
  • 8 months later...
Napisano
Chodziły pogłoski że w samym Skaryszewie, w jakimś parku czy lesie, wykopywali sporo ciekawych fantów. Niezweryfikowane.
  • 4 months later...
Napisano
Witam Panowie zjedziłem troche oblas ale juz w wiekszosci juz przebrane. Polecacie jakies konkretniejsze miejsce?? Słyszał ktos o Sadku koło szydłowca??
Napisano
Musisz być cierpliwy,z pewnością jakaś dobra duszyczka złoży Ci obszerny raport gdzie i co kopał/kopie łącznie z namiarami na drogocenne fanty.Odda godziny ciężkiej pracy w książkach,mapach i terenie ot tak,za frajer.
Usiądź wygodnie w fotelu,herbatka,załóż kapciuszki coby się nie przeziębić i czekaj na mannę z nieba.
Napisano
Sadek = wychodzą ruskości wszelakiej maści.
Nie jest to temat dla ludzi, którzy przyjadą na parę godzin.
Teren ogromny.
Będziesz chodził wiele godzin i nic.
  • 8 months later...
Napisano
Cały pas od Przyczółka warecko-magnuszewskiego do Radomia teren bardzo trudny i niebezpieczny.Pełno urwiłapek.Co roku jakiś przypadek śmiertelny.Tereny orane od 20 lat.Wymagane Duże doświadczenie,szczęście i dużo wyobraźni.Ech.. żeby jeszcze tak dołki po sobie zakopywali...Pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie