lucjanl Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 WitamMam pytanko co może być uszkodzone w FISHER F2.Po włączeniu pracuje parę sekund i sam się wyłącza.Czy to będzie coś poważnego?Pozdrawiam.
lucjanl Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Witam kk 67 Zmieniłem i dalej jest tak jak było:-(O co chodzi z tymi bateriami,co to może być za awaria?
soundgate Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 fisher akceptuje tylko energizery na innych moze niestabilnie działać albo też popsuć się...
Eastlegion Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Na Panasonicach też śmiga. Nawet na bateriach z Tesco. Najważniejsze, żeby były alkaliczne.Pozdro.
JAZON75 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Chodziłem z F2 rok,używałem baterii różnych producentów,najażniejsze aby były alkaiczne,chodzisz na bateriach czy akumulatorkach?
irasiad Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Kolega miał ten sam problem. Fisher f2 wyłączał się po kilku sekundach od włączenia. Problem znika po podłączeniu słuchawek. Może głośnik wewnętrzny jest tego przyczyną?
małrer Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 zdaje się że coś jest z bateriami jeśli na słuczawkach działa a wiadomo pobór energi jest mniejszy to śmiga odłanczasz słuchawki pobór większy no i się wyłancza ,albo elektronika oszukuje jeśli jest na gwarancji trzeba działac.pozro
feld Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Tak jak koledzy pisali-alkaiczne,tylko alkaiczne i po problemie.
irasiad Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Baterie włożono alkaliczne - NOWE. Sprawdziliśmy je miernikiem: 9V. Nadal uważam, że to głośnik.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.