lucjanl Napisano 7 Maj 2010 Autor Napisano 7 Maj 2010 WitamMam pytanko co może być uszkodzone w FISHER F2.Po włączeniu pracuje parę sekund i sam się wyłącza.Czy to będzie coś poważnego?Pozdrawiam.
lucjanl Napisano 7 Maj 2010 Autor Napisano 7 Maj 2010 Witam kk 67 Zmieniłem i dalej jest tak jak było:-(O co chodzi z tymi bateriami,co to może być za awaria?
soundgate Napisano 4 Czerwiec 2010 Napisano 4 Czerwiec 2010 fisher akceptuje tylko energizery na innych moze niestabilnie działać albo też popsuć się...
Eastlegion Napisano 4 Czerwiec 2010 Napisano 4 Czerwiec 2010 Na Panasonicach też śmiga. Nawet na bateriach z Tesco. Najważniejsze, żeby były alkaliczne.Pozdro.
JAZON75 Napisano 5 Czerwiec 2010 Napisano 5 Czerwiec 2010 Chodziłem z F2 rok,używałem baterii różnych producentów,najażniejsze aby były alkaiczne,chodzisz na bateriach czy akumulatorkach?
irasiad Napisano 8 Październik 2010 Napisano 8 Październik 2010 Kolega miał ten sam problem. Fisher f2 wyłączał się po kilku sekundach od włączenia. Problem znika po podłączeniu słuchawek. Może głośnik wewnętrzny jest tego przyczyną?
małrer Napisano 8 Październik 2010 Napisano 8 Październik 2010 zdaje się że coś jest z bateriami jeśli na słuczawkach działa a wiadomo pobór energi jest mniejszy to śmiga odłanczasz słuchawki pobór większy no i się wyłancza ,albo elektronika oszukuje jeśli jest na gwarancji trzeba działac.pozro
feld Napisano 8 Październik 2010 Napisano 8 Październik 2010 Tak jak koledzy pisali-alkaiczne,tylko alkaiczne i po problemie.
irasiad Napisano 8 Październik 2010 Napisano 8 Październik 2010 Baterie włożono alkaliczne - NOWE. Sprawdziliśmy je miernikiem: 9V. Nadal uważam, że to głośnik.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.