sebadety Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Nie wie ktoś może co to jest? Znalazłem kilkanaście sztuk tego czegoś w starym domu.
sebadety Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Końcówka z jednej strony. Widoczna obejma i krzyżyk,chyba do popychania.
sebadety Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Nie wie ktoś może co to jest? Znalazłem kilkanaście sztuk tego czegoś w starym domu.
Luftlander Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Albo kotwa chemiczna albo górniczy materiał wybuchowy.
sebadety Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 długość wynosi około 40cm, na obu końcach znajdują się metalowe obejmy, a po rozkrojeniu plastykowej siateczki i folii ujawnia się zielona substancja o konsystencji plasteliny przez którą przechodzi szklana rurka również czymś wypełniona
Kuba_70 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Podaj jakies wymiary, z czego to jest zrobione itp...Wyglada to jak palka ZOMO tzw. Lola ;).
szczurek_1979 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 daj fotki... zbliżenie końcówek... bo na pierwszy rzut oka to rzeczywiście pała ZOMOwca ;-)
tyfus Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 pustertal - przeczytaj może wszystkie posty.... a obu końcach znajdują się metalowe obejmy, a po rozkrojeniu plastykowej siateczki i folii ujawnia się zielona substancja o konsystencji plasteliny przez którą przechodzi szklana rurka również czymś wypełniona"
woytas Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 kotwa chemiczna to betonu - wypelniona zywica + utwardzacz.
szczurek_1979 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 po tej fotce na prawdę nie wiele widać... a sam opis jest nie adekwatny, zrób zdjęcia, zbliżenia końcówek, fotkę całego przedmiotu, zbliżenie na tą substancję i rurkę, to na pewno pomoże w identyfikacji... pozdro Szczurek...
Question
sebadety
Nie wie ktoś może co to jest? Znalazłem kilkanaście sztuk tego czegoś w starym domu.
12 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.