sebadety Napisano 3 Maj 2010 Autor Napisano 3 Maj 2010 Nie wie ktoś może co to jest? Znalazłem kilkanaście sztuk tego czegoś w starym domu.
sebadety Napisano 8 Lipiec 2011 Autor Napisano 8 Lipiec 2011 Końcówka z jednej strony. Widoczna obejma i krzyżyk,chyba do popychania.
sebadety Napisano 3 Maj 2010 Autor Napisano 3 Maj 2010 Nie wie ktoś może co to jest? Znalazłem kilkanaście sztuk tego czegoś w starym domu.
Luftlander Napisano 8 Lipiec 2011 Napisano 8 Lipiec 2011 Albo kotwa chemiczna albo górniczy materiał wybuchowy.
sebadety Napisano 4 Maj 2010 Autor Napisano 4 Maj 2010 długość wynosi około 40cm, na obu końcach znajdują się metalowe obejmy, a po rozkrojeniu plastykowej siateczki i folii ujawnia się zielona substancja o konsystencji plasteliny przez którą przechodzi szklana rurka również czymś wypełniona
Kuba_70 Napisano 3 Maj 2010 Napisano 3 Maj 2010 Podaj jakies wymiary, z czego to jest zrobione itp...Wyglada to jak palka ZOMO tzw. Lola ;).
szczurek_1979 Napisano 4 Maj 2010 Napisano 4 Maj 2010 daj fotki... zbliżenie końcówek... bo na pierwszy rzut oka to rzeczywiście pała ZOMOwca ;-)
pustertal Napisano 4 Maj 2010 Napisano 4 Maj 2010 Czy nie jest to kawałek pręta do zbrojenia betonu ?
tyfus Napisano 4 Maj 2010 Napisano 4 Maj 2010 pustertal - przeczytaj może wszystkie posty.... a obu końcach znajdują się metalowe obejmy, a po rozkrojeniu plastykowej siateczki i folii ujawnia się zielona substancja o konsystencji plasteliny przez którą przechodzi szklana rurka również czymś wypełniona"
woytas Napisano 4 Maj 2010 Napisano 4 Maj 2010 kotwa chemiczna to betonu - wypelniona zywica + utwardzacz.
szczurek_1979 Napisano 4 Maj 2010 Napisano 4 Maj 2010 po tej fotce na prawdę nie wiele widać... a sam opis jest nie adekwatny, zrób zdjęcia, zbliżenia końcówek, fotkę całego przedmiotu, zbliżenie na tą substancję i rurkę, to na pewno pomoże w identyfikacji... pozdro Szczurek...
Pytanie
sebadety
Nie wie ktoś może co to jest? Znalazłem kilkanaście sztuk tego czegoś w starym domu.
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.