krank Posted May 1, 2010 Author Share Posted May 1, 2010 znalazłem taki o to fant,ma kilka fajnych bić które będą widoczne na fotkach poniżej,i tu pytanie co to jest?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krank Posted May 1, 2010 Author Share Posted May 1, 2010 .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krank Posted May 1, 2010 Author Share Posted May 1, 2010 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krank Posted May 1, 2010 Author Share Posted May 1, 2010 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krank Posted May 1, 2010 Author Share Posted May 1, 2010 i jeszcze raz zbliżenie przodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
krank Posted May 1, 2010 Author Share Posted May 1, 2010 nikt nie ma pomysłu?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
traper6 Posted May 2, 2010 Share Posted May 2, 2010 Po pół godzinie od wystawienia gorączkujesz się że nikt nie dokonuje ID. O tej porze to ludzie śpią przemęczeni po wykopkach, albo podczas snu zbierają siły na dalsze poszukiwania. :-DPrezentowane przez Ciebie kółko" jest górnym deklem od zegarka kieszonkowego. Fotka 3 i 4 Punca ptaka cietrzewia. Mówi nam, że jest to wyrób srebrny próby 800 i powstał w Szwajcarii.Fotka 5Punca półksiężyc i korona. Jest to znak urzędu celnego w Niemczech obowiązujący od roku 1888 do ok. 1935.Reansumując. Masz kawałek srebrnej obudowy od zegarka wyprodukowanej w Szwajcarii, a następnie importowanej do Niemiec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krank Posted May 2, 2010 Author Share Posted May 2, 2010 wielkie dzięki traper,i wcale nie gorączkowałem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
krank
znalazłem taki o to fant,ma kilka fajnych bić które będą widoczne na fotkach poniżej,i tu pytanie co to jest??
8 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.