Erih Napisano 3 Maj 2010 Share Napisano 3 Maj 2010 Jak to szło Przebaczamy i prosimy o przebaczenie". Z drugiej strony to przebaczamy" miało o dwa rzędy wielkości inną wagę niż prosimy o przebaczenie".Pomijając akcję wagonową" nasi nawet w zdobytym Berlinie zachowywali się więcej niż przyzwoicie. Przypadku osobników w rodzaju Dirlewagera nie liczę. Wściekłe psy należy likwidować. Zwłaszcza w ówczesnych realiach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bossmann1 Napisano 5 Maj 2010 Share Napisano 5 Maj 2010 moze przy okazji wpisujmy co w waszych miastach jest nazwane imieniem HUBALA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 5 Maj 2010 Share Napisano 5 Maj 2010 25. Dywizjon Dowodzenia im. mjr Henryka Dobrzańskiego Hubala" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
finucha Napisano 12 Maj 2010 Share Napisano 12 Maj 2010 jej...ponad polowa tego postu przypomina debate sejmowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 13 Maj 2010 Share Napisano 13 Maj 2010 Natomiast w nieodległym Hrubieszowie jakiś półmózgowiec zniszczył tablicę upamiętniającą pobyt w latach 1934-36 majora Dobrzańskiego w tym mieście.Cóż i takich mamy inaczej kochających patriotów.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bossmann1 Napisano 13 Maj 2010 Share Napisano 13 Maj 2010 a moj kolega sprzata pomnik kleberga bo latem mlodziesz popija na nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 13 Maj 2010 Autor Share Napisano 13 Maj 2010 bez komentarza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktc Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 bardzo przepraszam,z kąd wiesz że to akurat młodzież?? ja też sie zaliczam do tej grupy wiekowej i sie sam zajmuje dwoma pomnikami.krytykować łatwo a sam posprzątałeś kiedyś jakis pomnik?? (oprócz swoich bliskich)jeżeli kogoś uraziłem to przepraszam,poniosło mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.