spid3r Napisano 25 Maj 2010 Napisano 25 Maj 2010 witam, ja jestem za tym, by jakaś organizacja zajmująca się odnawianiem zabytków się tym zainteresowała, wyprodukowała te przyszywki i kasę za to można by było przeznaczyć np na ratowanie zapomnianych i zniszczonych cmentarzy wojskowych
atylla Napisano 30 Maj 2010 Napisano 30 Maj 2010 popieram ten pomysł,jest dobry,fajna naszywka.tak jak pisze kolega Ubi,ktoś wywąchał dobry interes i jest pozamiatane
Nadwojciech Napisano 30 Maj 2010 Napisano 30 Maj 2010 Teraz mamy takie czasy,jak się coś wymyśli to trzeba mieć wszystko na papierze.Jak się nie przypilnuje to można mieć pretensje tylko do siebie.Ja nie dam innym zarobić na sobie,obejdę się bez.Pozdrawiam.
Bocian Napisano 31 Maj 2010 Napisano 31 Maj 2010 Powinienem coś napisać ale co ja mogę napisać?Nie jestem w stanie zmusić nikogo w redakcji do podjęcia dalej tematu naszywki. Świecę przed ludźmi oczami bo raz drugi została rozkręcona akcja, do tego podałem niesprawdzone informacje w sprawie UBIego. Ide się upić z rozpaczy.
Czlowieksniegu Napisano 31 Maj 2010 Napisano 31 Maj 2010 Pamiętaj- jedziesz, nie pij. Za dużo się rozlewa.
spid3r Napisano 1 Czerwiec 2010 Napisano 1 Czerwiec 2010 Czlowieksniegu hasło przednie :DA co do naszywki jak coś to chętnie kupię dajcie znak sygnał tylko :)
danieloff Napisano 1 Czerwiec 2010 Napisano 1 Czerwiec 2010 Może zamiast naszywki redakcja dołączy do swojej gazetki tatuaże wodne? Na biceps albo pod pachę;-)
spid3r Napisano 1 Czerwiec 2010 Napisano 1 Czerwiec 2010 Albo wszyscy pójdźmy do salony tatuażu i pacnijmy sobie tatoo, jak tajna oraganizacja :) W końcu i tak mają nas za mafię :)
Maku 73 Napisano 2 Czerwiec 2010 Napisano 2 Czerwiec 2010 od kilku lat bicie piany z tą naszywką, czy też nalepką odkrywcy. Podobno kilkadziesiat tysiecy ludzi w Polsce ma wykrywacze ale na zadnym z samochodów nie widziaem dotąd tej zacenej nalepki ( nie ma jak kampania motocyklistów z patrzeniem w lusterka). Najprostsze rozwiązanie to kupić wlasnym sumptem na aukcji internetowej i samemu zacząć propagowanie tudzież uzewnętrznianie się z wlasnym konikiem. Niech każdy zacznie od siebie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.