zielaa Napisano 21 Kwiecień 2010 Autor Napisano 21 Kwiecień 2010 przez kogo i gdzie mogły być noszone
HU13ERT Napisano 22 Kwiecień 2010 Napisano 22 Kwiecień 2010 Emblematy noszone przez oficerów administracyjnych na naramiennikach (niemieckie IWŚ).http://www.saxoniamilitaria.com/Images/Uniforms/admin1.JPGPozdrawiam.Hubert
HU13ERT Napisano 6 Maj 2010 Napisano 6 Maj 2010 Ani dziękuję ani pocałuj mnie w poślady. Za to już wiem gdzie wykorzystywane są moje informacje.http://www.allegro.pl/item1023339656_znaczki_od_epoletu_oficera.htmlBuuu!
zielaa Napisano 6 Maj 2010 Autor Napisano 6 Maj 2010 Spoko dzięki.Nie podziękowałem bo było to tu zabronione o ile dobrze pamietam zeby nie zasmiecac forum.Nie kumam o co chodzi zal wam tego ze sprzedaje?Fanty z tego forum w 90 procentach trafiają na allegro mam zbierać rzeczy które mnie nie obchodzą to nie mój temat i sprzedaje i tyle
zielaa Napisano 6 Maj 2010 Autor Napisano 6 Maj 2010 Ps i nie wolno chyba dodawać trwających aukcji pozdrawiam
dado373 Napisano 7 Maj 2010 Napisano 7 Maj 2010 Hmm .. regulamin nie zabrania kliknąć podziękowań na priva, a tak wychodzi na to że nie szanuje kolega tego forum jak i osób na nim się wypowiadających. Zawsze można wysilić cztery litery i samemu poszukać informacji do opisu przedmiotu wystawianego na aukcji. Temu forum, tej pasji przyświeca inna idea !Pozdrawiam.
zielaa Napisano 7 Maj 2010 Autor Napisano 7 Maj 2010 Jakie nie szanuje?Jaka idea?Jakie kliknąć po to jest to forum IDENTYFIKACJA i prosze przestać płakać!!!!!Total jak możesz to zablokuj ten wątek z góry dziękuje
tyfus Napisano 8 Maj 2010 Napisano 8 Maj 2010 zielaa - nie rozumiesz lub nie chcesz zrozumieć.....tu chodzi o coś innego.nikt nie miałby żalu gdybyś napisał:koledzy, mam zamiar sprzedać te przedmioty, ale nie wiem co to jest. Proszę, pomóżcie w ID.sprawa jasna - co innego jak ktoś godzinami siedzi w necie, dostępnych źródłach i pomaga zidentyfikować daną rzecz.później ta rzecz ląduje na Alle.......często prawawie z dosłownym cytowaniem ID z ODK.Dziwisz się potem, że ludzie mają żal ? Być może odnoszą wrażenie, że nie szanuje się ich trudu i pracy - i ja to rozumiem. Wielu nawet nie jest w stanie wysilić się na podziękowanie.....i to by było na tyle z mojej strony :)-pozdro- zielaa ;)
bjar_1 Napisano 8 Maj 2010 Napisano 8 Maj 2010 Fanty z tego forum w 90 procentach trafiają na allegro" - puknij się lepiej w główkę...
tyfus Napisano 8 Maj 2010 Napisano 8 Maj 2010 bjar...pukać w głowę to się nie muszę, szare komórki nie śpią :)zielaa - co i ile trafia na Alle.....nie prowadzę statystyk.co innego po ID na Alle - a to można sobie wyczytać na Forum.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 10:12 08-05-2010
tyfus Napisano 8 Maj 2010 Napisano 8 Maj 2010 bjarku.....przyjacielu :) przecież wiesz, że ja też nie :)-pozdro-
8total4 Napisano 8 Maj 2010 Napisano 8 Maj 2010 Wiele razy było mówione o naszym podejściu do aukcji, zwłaszcza kiedy się wykorzystuje czyjś opis.Wcale nie dziwie się Hubertowi i temu że inni są zniesmaczeni, bo rozumiem ich pozycję w tej sprawie.Prosiliśmy wiele razy o podawanie zanim przedmiot zostanie zidentyfikowany informacji dotyczącej tego iż trafi na serwis aukcyjny, wtedy identyfikowałby ten, komu pasuje taki stan rzeczy.Jeżeli sytuacja się powtórzy, otrzymasz pierwszą kartkę zielaa.Niestety ale tutaj stawiamy na pasję, nie na komercję.Dziękuje.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.