Fester Napisano 19 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Witam. Ostatnio kupiłem na targu. Ciekawa nazwa, firma czy co to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fester Napisano 19 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Druga metka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fester Napisano 19 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Całość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fester Napisano 19 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Sprzedawała kobiecina, która pewnie nawet nie kojarzy nazwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 19 Kwiecień 2010 Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Hehe, a to ci dopiero przewrót historii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Kwiecień 2010 Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Wszelkie ewentualne zaproszenia i anonse towarzyskie lepiej umieszczać whttp://www.odkrywca.pl/forum.php?id_forum=5Pozdrawiam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 19 Kwiecień 2010 Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Nówka sztuka ,jeszcze smugi po cyklonie nie widać .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 19 Kwiecień 2010 Share Napisano 19 Kwiecień 2010 nawet nie przerdzewiałe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fester Napisano 19 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Jeszcze nie miały okazji poczuć gazu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 19 Kwiecień 2010 Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Ok, może pikantne szczegóły sobie darujmy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 19 Kwiecień 2010 Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Z niemieckiego nie bylo cyklon tylko Ziklon-B Zet czytają niemcy jako cet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fester Napisano 19 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Nie mam poczucia humoru (ciężki przypadek) więc pisząc o tym gazie dałem upust swojej frustracji po poście Yeti(wiem że to był żart). Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fester Napisano 19 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Po prostu pierwszy raz widzę coś legalnie sprzedawanego z takim logo. Dlatego założyłem wątek.P.S. Kobieta dalej to sprzedaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teges Napisano 19 Kwiecień 2010 Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Mam 2 pary tej samej 'marki' ^^ U mnie w mieście też sprzedają. Mogliby równie dobrze nazwać się Sarin, i czemu miałoby to być nielegalne? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fester Napisano 19 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Teges.Jest przypadek użycia sarinu w Tokio w '95 roku. Poza tym nie słyszano, by był używany w celu ludobójstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fester Napisano 19 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Krzysiek. Gdybym nabył majty z napisem Uragan D2" też bym to napisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fester Napisano 19 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2010 I nie Ziklon, lecz Zyklon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fester Napisano 19 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Dodałem wątek nie dlatego że mnie to jakoś specjalnie razi, lecz dlatego ,ze w obozach ginęli ludzie truci tym właśnie gazem. Czy pisze się nazwę cyklon, zyklon, czy też cyclone, zawsze to jednak zastanawia gdy jest -B po cyklonie.trupie czachy na gatkach rozumiem, ale cyklon-b? no troszkę nie na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fester Napisano 19 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2010 I jeszcze jedno. Dlaczego pomiędzy Gen.Remkiem i mną pojawił się krzysiek9559? Przecież widziałem mój post pod Remkiem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fester Napisano 19 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Teges. Jedź na Bałkany z koszulką zespołu Srbosjek. Tak są takie w obrocie. To dowiesz się czemu nie bagnet lub nóż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.