karabin Napisano 27 Luty 2011 Napisano 27 Luty 2011 Witam.Swego czasu takie ,,oryginały,, jak na alle. były w sprzedaży w Bricomarché (dokładniej w Kluczborku widziałem) na stoisku z wiatrówkami,w cenie jak dobrze pamiętam 80PLN.Pozdro.
Brzęczyszczykiewicz Napisano 27 Luty 2011 Napisano 27 Luty 2011 Zukuri, po przedstawieniu na forum internetowym zdjęć kolekcji następny krok to alarm w domu i ubezpieczenie.
cobra10225 Napisano 27 Luty 2011 Napisano 27 Luty 2011 Kolego Grzegorzu Brzeczyszczykiewiczu nie żartuj :D Kto by sie w to bawił to trzeba być świetnym chackerem.
Brzęczyszczykiewicz Napisano 27 Luty 2011 Napisano 27 Luty 2011 Nie tylko hackerem nie trzeba być, ale nawet komputera mieć nie trzeba.
karabin Napisano 2 Marzec 2011 Napisano 2 Marzec 2011 Brzęczyszczykiewicz ma sporo racji,kilka lat temu w programie Fajbusiewicza 997 było o napadzie na kolekcjonera takich i innych artefaktów,jak dobrze pamiętam ów kolekcjoner przypłacił życiem ten napad. Kolekcjoner miał takie eksponaty że to złodzieje powinni zakończyć żywot w miejscu napadu.Pozdro
ammuratow Napisano 2 Marzec 2011 Napisano 2 Marzec 2011 Z pewną nieśmiałością chciałem zapytać, czy może coś wiadomo na temat interesujących mnie bić producentów mieczy:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.