chudzielec Napisano 15 Kwiecień 2010 Autor Napisano 15 Kwiecień 2010 Witam podczas wycieczki natknołem się na kawałek żelastwa leżący na grobli pomiędzy dwoma bagienkami. Może ktoś skojarzy co to może być. Myślałem że to stalowy przepust, ale raczej na niego nie wygląda.
chudzielec Napisano 15 Kwiecień 2010 Autor Napisano 15 Kwiecień 2010 Witam podczas wycieczki natknołem się na kawałek żelastwa leżący na grobli pomiędzy dwoma bagienkami. Może ktoś skojarzy co to może być. Myślałem że to stalowy przepust, ale raczej na niego nie wygląda.
8total4 Napisano 15 Kwiecień 2010 Napisano 15 Kwiecień 2010 http://odkrywca.pl/kazdy-ma-to-przeczytac-przed-dodaniem-tematu-,654705.html#654705
Swiety82 Napisano 15 Kwiecień 2010 Napisano 15 Kwiecień 2010 Tak naprawdę na tym foto widać wszystko i nic... opisz dokładniej gabaryty, pokaż fotke całości. Teraz równie dobrze może to być kawałek beczki...
chudzielec Napisano 21 Kwiecień 2010 Autor Napisano 21 Kwiecień 2010 No i oczywiście w tle pojawia się opowieść o czołgu, który na tym bagienku został zbombardowany i wpadł do leja do góry goąskami.
Pytanie
chudzielec
Witam podczas wycieczki natknołem się na kawałek żelastwa leżący na grobli pomiędzy dwoma bagienkami. Może ktoś skojarzy co to może być. Myślałem że to stalowy przepust, ale raczej na niego nie wygląda.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.