gawi Napisano 7 Kwiecień 2010 Autor Napisano 7 Kwiecień 2010 wygląda na kółko od plandeki ale nie jestem pewny znalezione na starej strzelnicy carskiej prosze o id.
Pablo.wpl Napisano 7 Kwiecień 2010 Napisano 7 Kwiecień 2010 a bywają mniejsze i większe... mogą też być od namiotów np....? bo trafiały mi się kiedyś właśnie i inne.
8total4 Napisano 7 Kwiecień 2010 Napisano 7 Kwiecień 2010 okucie od rosyjskiej pałatki, IWŚ.sygn. Żyrardów.pozdro.
vis1939 Napisano 7 Kwiecień 2010 Napisano 7 Kwiecień 2010 Dopiero teraz przypomniało mi się że zalega mi w kieszeni takie kółko" znalezione na carskich pozycjach.
vis1939 Napisano 7 Kwiecień 2010 Napisano 7 Kwiecień 2010 Teraz już wiem od czego,ma ktoś fote jak taka pałatka wyglądała w czasach świetności?Pozdro.
filipe75 Napisano 7 Kwiecień 2010 Napisano 7 Kwiecień 2010 Witam . Bujam się po carskich pozycjach ładne parę lat i nigdy tam nie trafiłem takiego kółka. Owszem trafiały się głównie warszawa i żyrardów ale na polach . Powiedział bym że to od plandeki raczej i wcale nie musi to być wojskowe .
Pytanie
gawi
wygląda na kółko od plandeki ale nie jestem pewny znalezione na starej strzelnicy carskiej prosze o id.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.