hipolit-O4 Napisano 1 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2010 jw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 1 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2010 Świński kolczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 1 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2010 ł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleeberczyk Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 takie fanty md'kiem ? Gratulacje, musisz mieć jakieś nie przeorane miejscówki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 To nie jest MD'ek.To BH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 no ładnie,gratulacje.musisz mieć dobrą miejscówkę,bo ja w ciągu dwóch dwugodzinnych nocnych wypadów trafiłem może z 6 monet i guzik,ale teren był już często czesany" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 Chodziło mi oczywiście o bounty huntera,przejęzyczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 tak.to bounty hunter.też takiego mam.trzeba mieć dobrą miejscówkę aby takim wykrywaczem takie fajne fanty znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 sorry, ale od sprzętu mamy inny dział :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 mea culpa tyfus wiem że są działy jeszcze raz sorki :)a do hipolita mam pytanie od czego pochodzą łuski w poście z 2010-06-01 10:08:53 ? (chodzi mi o tą po lewo,bo myślałem na początku że od naganta) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaRaDo Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 Witam,Hipolicie mam podobne pytanie co kolega marv. Zidentyfikowałeś może monetkę z zdjecia z 2010-04-19 08:41. Chodzi mi o tą najmniejszą z tych 3, tą najniżej. Ostatnio znalazłem taką samą (chyba), ale nie wiem co to jest.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 1 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2010 marv po lewej to myśliwska odkniejówki",a druga holenderski manlicher. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 1 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2010 KaRaDo to pół kopiejki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaRaDo Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 Dzięki za info Hipolit :)Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 8 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2010 guzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 8 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2010 klamerka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 8 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2010 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 8 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2010 łyżeczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 8 Czerwiec 2010 Share Napisano 8 Czerwiec 2010 czy tem medalik z pierwszego zdjęcia w tym temacie jest z tyłu bez przedstawień(czysty)? Daj fotkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 8 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2010 Medalik z drugą stroną:http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=668142 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 9 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2010 ijt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 9 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2010 guzik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NIRVANA26 Napisano 9 Czerwiec 2010 Share Napisano 9 Czerwiec 2010 No jesli to sa twoje poczatki...to wpedzasz mnie w kompleksy! Fajne fanciki. gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurkow Napisano 9 Czerwiec 2010 Share Napisano 9 Czerwiec 2010 U mnie nareszcie do progres. Szkoda tylko, że tak skrajnie. Z jednej strony łuska od mausa, a z drugiej bombka wielkości łydki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 10 Czerwiec 2010 Share Napisano 10 Czerwiec 2010 Jeśli chodzi o zdjęcie zatytułowane ?" to jest to znaczek od roweru.To na ostatnim zdjęciu to może być jakiś ciężarek (może wędkarski czy coś) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.