SHARKYGSM Napisano 18 Marzec 2010 Autor Napisano 18 Marzec 2010 znaleziony wraz z innymi fantami z 2 innych moich watkow tutaj - z jakiej armaty ?? na pewno pochodzi z miejsca polskiego rozbrojenia ... poki co miejsca nie ujawnie ... czekam na propozycje co to ??
kopijnik2 Napisano 19 Marzec 2010 Napisano 19 Marzec 2010 In the modern era, the 360-degree system took hold. This system is still in use today for civilian navigators. The degree system spaces 360 equidistant points located clockwise around the compass dial. In the 19th century some European nations adopted the grad" (also called grade or gon) system instead, where a right angle is 100 grads to give a circle of 400 grads. Dividing grads into tenths to give a circle of 4000 decigrades has also been used in armies.
kopijnik2 Napisano 19 Marzec 2010 Napisano 19 Marzec 2010 coś z takiej bajkihttp://www.dws-xip.pl/wojna/bron/polska/p62a.html
bjar_1 Napisano 19 Marzec 2010 Napisano 19 Marzec 2010 Może trafi do kogoś, kto bardziej ów fant doceni...
kopijnik2 Napisano 19 Marzec 2010 Napisano 19 Marzec 2010 RE:Lufy w ziemi" SHARKYGSM (244 / 23)2004-10-03 23:34:001. Do JACA2003 - nie tworzymy żadnej struktury mafijnej ani nie jesteśmy handlarzami :)
kopijnik2 Napisano 19 Marzec 2010 Napisano 19 Marzec 2010 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=120292#120883
mjut Napisano 19 Marzec 2010 Napisano 19 Marzec 2010 Przecież już na Alledrogo napisałeś ską fant pochodzi :)cytuję : podstawa pod optyke do polskiej armaty, bardzo ciekawa - POLECAMznaleziona na strychu w rozwalajacym sie domu w miejscu polskiego rozbrojenia w okolicach Sochaczewa kilka lat temu- schodzę całkowicie z pierwszej wojny i "września- więc wszystko idzie na sprzedaż :) polecam moje inne aukcje"Pozdrawiam
SHARKYGSM Napisano 18 Marzec 2010 Autor Napisano 18 Marzec 2010 znaleziony wraz z innymi fantami z 2 innych moich watkow tutaj - z jakiej armaty ?? na pewno pochodzi z miejsca polskiego rozbrojenia ... poki co miejsca nie ujawnie ... czekam na propozycje co to ??
8total4 Napisano 18 Marzec 2010 Napisano 18 Marzec 2010 przestan prosze uzywac zwrotu do ID" w każdym nagłówku wątków, bo to tylko je szpeci :)pozdrawiam.
SHARKYGSM Napisano 18 Marzec 2010 Autor Napisano 18 Marzec 2010 8 - mam nadzieje ,ze ktos mi to zidentyfikuje :)
SHARKYGSM Napisano 20 Marzec 2010 Autor Napisano 20 Marzec 2010 a co ma piernik do wiatraka ?? mam cos ,co nie jest w gestii moich zainteresowan - to sie tego pozbywam - bo mam zamiar zakupic za pozyskane fundusze inne rzeczy ... gdybym mial wszystko trzymac co mi wpadnie w rece - to 400m2 byloby malo ...to jest zakaz sprzedazy raz na jakis czas czegos na allegro - bo komus sie lekko mowiac przykro robi ??bo tak sie sklada ,ze do dnia dzisiejszego z tamtej sprawy nawet dziekuje nie uslyszelismy - szkoda slow - a armata dalej lezy i gnije przed KNAJPA - zaluje,ze wyrazilismy chec jej przekazania do Muzeum Narodowego - bo mowiac szczerze nie doceniaja tego co maja i niszczeje i jeszcze cos - to jest wateo o ID - a nie czyichs wyimaginowanych teoriach spiskowych
SHARKYGSM Napisano 20 Marzec 2010 Autor Napisano 20 Marzec 2010 Bjar - masz racje - po to jest tam wystawione - no chyba ,ze ktos z Was ma jakies czesci do niemieckiej 37ki pak35/36 - to jestem otwarty na propozycje - Tylko wtedy prosze juz na priva pisac - bo ten watek nie o tym :)
Pytanie
SHARKYGSM
znaleziony wraz z innymi fantami z 2 innych moich watkow tutaj - z jakiej armaty ?? na pewno pochodzi z miejsca polskiego rozbrojenia ... poki co miejsca nie ujawnie ... czekam na propozycje co to ??
19 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.