Skocz do zawartości

Wiosna idzie?

bjar_1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Czyżby koniec zimowej zamuły? ;)

http://wiadomosci.onet.pl/2140872,11,dobre_wiesci_w_sprawie_pogody_wiadomo__kiedy_przyjdzie_wiosna,item.html
  • Odpowiedzi 87
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Grażyna Dąbrowska powiedziała, że pod koniec przyszłego tygodnia pogoda zdecydowanie się poprawi. Będzie sporo słońca, a temperatury wzrosną do 8 stopni Celsjusza."

Super.Wyjeżdżam pod koniec przyszłego tygodnia na trzy miechy do Wiatrakarni...Pzdr i powodzenia na wiosne
Napisano
No mam nadzieje ze juz wkrotce zniknie to badziewie.Sezon zaczął sie wspaniale a na drugi dzien...znów snieg i mróz.
bjar
Jedziesz z nami?
Napisano
niedziela zapowiada się na wyjście :)
co prawda w nocy i nad ranem padał śnieg, ale od razu topniał - jedynie bardzo mokro może być, błoto.....zobaczymy
Napisano
sypie, mrozi... ogólnie zima nadal trwa :-( wczoraj w nocy przekonałem się jak tzw.czarny lód" jest niebezpieczny :-( nie jechałem szybko bo nie całe 60 km/h...słynny czarny punkt w Niemirowie, trasa Lublin-Biłgoraj... no i gdyby większy mobilek" się nie zatrzymał to pewnie siedziałbym w rowie do rana :-( wpasowałem się między dwie sosny, ślizgiem przeszedłem koło znaku i prawie wy dachowałem... Skończyło się jak na razie na połamanym zderzaku i na kapciu w prawym kole :-( i jednak dobrze jest mieć CB radio :-) pozdrawiam wszystkich CB radiowców i tych z małych mobilków jak i tych większych... pozdro
Szczurek
Napisano
Wiosna? Chyba w przyszłym roku- nad stolycą zDolnego Śląska lekki armagedon. Wali z nieba deszcz, grad i jakaś namiastka śniegu...
Cały dzień pogoda przypominała bardziej listopad niż przełom zimy i wiosny.
Napisano
idzie wiosna, idzie :)
...w TV mówili, że ma być cieplej - w ciągu dnia do +12, w nocy gzieniegdzie tylko przy gruncie -1

zresztą, może komuś się przyda :)

http://www.pogodnie.pl/
Napisano
Tia... nagle są na Forum tacy, co wierzą w informacje z TVN? Może jeszcze prognoza pogodny z GW się ma sprawdzić?

Widzę, że sporo Użytkowników jest mocno zdesperowana i działa zgodnie z przysłowiem - Tonący brzydko się chwyta".

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie