bjar_1 Napisano 12 Marzec 2010 Autor Share Napisano 12 Marzec 2010 Czyżby koniec zimowej zamuły? ;)http://wiadomosci.onet.pl/2140872,11,dobre_wiesci_w_sprawie_pogody_wiadomo__kiedy_przyjdzie_wiosna,item.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 bjarku - ja bym ci powiedział kiedy będzie wiosna, ale nie nadaję się to na Forum ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 Ja już sprzęt szykuję ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 12 Marzec 2010 Autor Share Napisano 12 Marzec 2010 dawaj na priva - chętnie się dowiem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 Grażyna Dąbrowska powiedziała, że pod koniec przyszłego tygodnia pogoda zdecydowanie się poprawi. Będzie sporo słońca, a temperatury wzrosną do 8 stopni Celsjusza." Super.Wyjeżdżam pod koniec przyszłego tygodnia na trzy miechy do Wiatrakarni...Pzdr i powodzenia na wiosne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 bjar - poszło na maila :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 12 Marzec 2010 Autor Share Napisano 12 Marzec 2010 Stare ale jare :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 Kiedy trawa zielenieje . . . . . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 No mam nadzieje ze juz wkrotce zniknie to badziewie.Sezon zaczął sie wspaniale a na drugi dzien...znów snieg i mróz.bjarJedziesz z nami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 12 Marzec 2010 Autor Share Napisano 12 Marzec 2010 A kiedy gdzieś jedziecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek84pp Napisano 13 Marzec 2010 Share Napisano 13 Marzec 2010 marzyciele :-)pozdro. dla Żeliwnych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 13 Marzec 2010 Share Napisano 13 Marzec 2010 niedziela zapowiada się na wyjście :)co prawda w nocy i nad ranem padał śnieg, ale od razu topniał - jedynie bardzo mokro może być, błoto.....zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 13 Marzec 2010 Autor Share Napisano 13 Marzec 2010 Świętokrzyskie dziś - pięęęękne śnieżyce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herman1984 Napisano 13 Marzec 2010 Share Napisano 13 Marzec 2010 Białe wali aż się żyć odechciewa...(południowe mazowsze)...Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 13 Marzec 2010 Share Napisano 13 Marzec 2010 sypie, mrozi... ogólnie zima nadal trwa :-( wczoraj w nocy przekonałem się jak tzw.czarny lód" jest niebezpieczny :-( nie jechałem szybko bo nie całe 60 km/h...słynny czarny punkt w Niemirowie, trasa Lublin-Biłgoraj... no i gdyby większy mobilek" się nie zatrzymał to pewnie siedziałbym w rowie do rana :-( wpasowałem się między dwie sosny, ślizgiem przeszedłem koło znaku i prawie wy dachowałem... Skończyło się jak na razie na połamanym zderzaku i na kapciu w prawym kole :-( i jednak dobrze jest mieć CB radio :-) pozdrawiam wszystkich CB radiowców i tych z małych mobilków jak i tych większych... pozdro Szczurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 14 Marzec 2010 Autor Share Napisano 14 Marzec 2010 U mnie przez wczorajszy dzień i noc dowaliło śniegu po kolana :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leprikan Napisano 14 Marzec 2010 Share Napisano 14 Marzec 2010 U mnie to samo :(Zimowej depresji ciąg dalszy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herman1984 Napisano 14 Marzec 2010 Share Napisano 14 Marzec 2010 Wiosna gdzieś tam sobie łazi,ale nie na naszej półkuli:)Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Marzec 2010 Share Napisano 14 Marzec 2010 Wiosna? Chyba w przyszłym roku- nad stolycą zDolnego Śląska lekki armagedon. Wali z nieba deszcz, grad i jakaś namiastka śniegu...Cały dzień pogoda przypominała bardziej listopad niż przełom zimy i wiosny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 14 Marzec 2010 Share Napisano 14 Marzec 2010 Yeti bo to ty tak czarujesz:)Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 14 Marzec 2010 Share Napisano 14 Marzec 2010 niema co w Gozdnicy śnieg pada więc Yeti popieram cie wiosny chyba w tym roku nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 14 Marzec 2010 Share Napisano 14 Marzec 2010 idzie wiosna, idzie :)...w TV mówili, że ma być cieplej - w ciągu dnia do +12, w nocy gzieniegdzie tylko przy gruncie -1zresztą, może komuś się przyda :)http://www.pogodnie.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 14 Marzec 2010 Autor Share Napisano 14 Marzec 2010 Też oglądałem na TVN-ie - trzymam kciuki za wiosnę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 14 Marzec 2010 Share Napisano 14 Marzec 2010 oto widok odemnie z pokoju jak widać jest biało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Marzec 2010 Share Napisano 14 Marzec 2010 Tia... nagle są na Forum tacy, co wierzą w informacje z TVN? Może jeszcze prognoza pogodny z GW się ma sprawdzić?Widzę, że sporo Użytkowników jest mocno zdesperowana i działa zgodnie z przysłowiem - Tonący brzydko się chwyta". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.