maxim026 Posted March 9, 2010 Author Share Posted March 9, 2010 witam kolegów jak w temacie. POnoć coś tam Rutus na wiosne szykuje i w dodatku ma to byc Dynamo???? wie coś ktoś , może macał te nowe miękkie klawisze ??? ktos tam pisał coś o zasięgach . POzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomala_kikol Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Z tego co czytałem ma być nowa cewka do proxy a nie nowa proxa.... zdrów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mati$ Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 http://www.thesaurus.com.pl/forum/viewtopic.php?t=3544&postdays=0&postorder=asc&start=15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
beaviso Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Nowy, zaawansowany wykrywacz na drobnicę - tak, w tym roku.Sonda snajperka do Proximy i nowego - jako kolejne zadanie.Duża sonda do Proximy - najpóźniej. Takie są słowa producenta, a on wie najlepiej.M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sid30 Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 też słyszałem o nowym drobnicowcu, a kiedy się doczekamy jakiegoś dobrego statyka ??:(( dlaczego tak po macoszemu do nich podchodzą ?:(pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
beaviso Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 W tym przypadku odpowiedź jest prosta - i wynika z osobistych upodobań konstruktora/producenta, który sam jest poszukiwaczem. Stąd określony kierunek w konstruowaniu, a i marketingowo raczej słuszny wybór.M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sid30 Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 a nie może konstruktor-producent przestawić się nieco na jednie słuszny kierunek i iść świetlistą drogą statyka ??:))) a może po prostu się ulituje nad niebożątkami ??:))i zrobi bardzo porządny i bardzo konkuręcyjny wykrywacz statyczny i w bardzo miłej cenie ?? i pewnie zarobił by na tym sporo pieniądzorów :))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarchista Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Brzęczyszczykiewicz tworzy wykrywacz statyczny, ale cena chyba nie będzie bardzo miła. Można o nim poczytać w tym wątku do którego linka podał Mati$. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrand Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Sympatycy sprzętu statycznego będą już niedługo bardzo mile zaskoczeni całkiem nowym detektorem, który podczas pracy na zakresie dyskryminacji statycznej MA W PEŁNI ZNEUTRALIZOWANY WPŁYW GRUNTU. Na razie tyle.Mrand Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam793 Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Do Mranda może jakiś wspólny wypad z mistrzem detektorów na opinie i szczęście.pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiskars Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Do Mranda, bo powstało juz zamieszanie w tym wątku,czy mówisz o swoim sprzęcie czy o tym z konkurencyjnego forum.Jeśli twój to kiedy premiera i koszt przybliżony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motyk Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Nowy wykrywacz ma się ukazać w kwietniu, będzie kosztował około 1500zł. Za tą cenę spodziewam się sprzętu mogącego konkurować z dużo droższymi zachodnimi wykrywaczami. Wygląd ma być bardzo podobny do PROximy.Z niecierpliwością czekam na nowy produkt Rutusa :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxim026 Posted March 11, 2010 Author Share Posted March 11, 2010 wydaje mi sie że Mrand cos tam składa i lutuje . może ktos widział tego nowego Rutusa. może producant albo konstruktor uchyli rąbka tajemniucy. mam nadzieje że nie na darmo wywaliłem kase na nową zachodnia wykrywke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiani Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 MrandzieCzekamy z niecierpliwością :)Mam nadzieję że niedługo to już tuż tuż po 1 dniu wiosny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brzęczyszczykiewicz Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Maxim i inni.Wystarczy chcieć (umieć?) czytać.Na amtym" forum jest WSZYSTKO co da się obecnie dowiedzieć na temat nowego Rutusa, nowej sondy Rutusa, najgłębszej tajemnicy Mranda i tego trzeciego co to go ma nigdy nie być, bo Marsjanie skrócili sobie urlop :]Chyba nie ma sensu przekopiowywać tekstów, prawda?Nie trzeba gdybać i siać plotek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnemyofGod Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Siać plotek nie trzeba, ale temat można nakręcać, co to komu przeszkadza. Sam jestem bardzo zainteresowany nowym Rutusem. Może Producent uchyli rąbka tajemnicy co do daty premiery i poda więcej konkretów na temat osiągów nowego sprzętu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brzęczyszczykiewicz Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Moja wypowiedź ma następujący sens:po co pytać skoro odpowiedź już padła i jest ogólnodostępna?"Jak się odrobinkę zastanowisz, to przypuszczalnie dojdziesz do wniosku, ze kiedy już producent będzie miał coś nowego do powiedzenia, to wtedy na pewno powie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnemyofGod Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Moja wypowiedź ma następujący sens:Nie widzę nic złego w zadawaniu pytań" tym bardziej, że wiele pytań pozostaje bez odpowiedzi.Jak widać jak się producenta pociągnie za język to jest skłonny trochę poopowiadać o nowym sprzęcie , tylko bardziej na amtym forum" niż na tym.A w tym, że ludzie sobie spekulują na temat nowych produktów też nie widzę nic złego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwy_49 Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Rozmawiałem z Arkiem Rutyną i sprzęt wejdzie na rynek jak tylko ustąpi zima bo w tych warunkach nie jest możliwe dokładne przetestowanie i dopracowanie w terenie. Wykrywacz typowo na kolorek z cewką 24 w standardzie i owalną jako dodatek. Zasięgi mają zadziwic ale zobaczymy w kwietniu co ztego wyjdzie. Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwy_49 Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 A jeśli kogoś interesują szczegóły to polecam zadzwonic do rutusa i wszystko bedzie jasne, nr601284371. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.