Jump to content

PONOć RUTUS ma nową proxime wypuscić

maxim026

Recommended Posts

a nie może konstruktor-producent przestawić się nieco na jednie słuszny kierunek i iść świetlistą drogą statyka ??:))) a może po prostu się ulituje nad niebożątkami ??:))i zrobi bardzo porządny i bardzo konkuręcyjny wykrywacz statyczny i w bardzo miłej cenie ?? i pewnie zarobił by na tym sporo pieniądzorów :)))))

Sympatycy sprzętu statycznego będą już niedługo bardzo mile zaskoczeni całkiem nowym detektorem, który podczas pracy na zakresie dyskryminacji statycznej MA W PEŁNI ZNEUTRALIZOWANY WPŁYW GRUNTU. Na razie tyle.
Mrand

Nowy wykrywacz ma się ukazać w kwietniu, będzie kosztował około 1500zł. Za tą cenę spodziewam się sprzętu mogącego konkurować z dużo droższymi zachodnimi wykrywaczami. Wygląd ma być bardzo podobny do PROximy.

Z niecierpliwością czekam na nowy produkt Rutusa :)

wydaje mi sie że Mrand cos tam składa i lutuje .
może ktos widział tego nowego Rutusa. może producant albo konstruktor uchyli rąbka tajemniucy.

mam nadzieje że nie na darmo wywaliłem kase na nową zachodnia wykrywke.

Maxim i inni.
Wystarczy chcieć (umieć?) czytać.
Na amtym" forum jest WSZYSTKO co da się obecnie dowiedzieć na temat nowego Rutusa, nowej sondy Rutusa, najgłębszej tajemnicy Mranda i tego trzeciego co to go ma nigdy nie być, bo Marsjanie skrócili sobie urlop :]
Chyba nie ma sensu przekopiowywać tekstów, prawda?

Nie trzeba gdybać i siać plotek.

Siać plotek nie trzeba, ale temat można nakręcać, co to komu przeszkadza. Sam jestem bardzo zainteresowany nowym Rutusem. Może Producent uchyli rąbka tajemnicy co do daty premiery i poda więcej konkretów na temat osiągów nowego sprzętu.

Moja wypowiedź ma następujący sens:
Nie widzę nic złego w zadawaniu pytań" tym bardziej, że wiele pytań pozostaje bez odpowiedzi.

Jak widać jak się producenta pociągnie za język to jest skłonny trochę poopowiadać o nowym sprzęcie , tylko bardziej na amtym forum" niż na tym.

A w tym, że ludzie sobie spekulują na temat nowych produktów też nie widzę nic złego.

Rozmawiałem z Arkiem Rutyną i sprzęt wejdzie na rynek jak tylko ustąpi zima bo w tych warunkach nie jest możliwe dokładne przetestowanie i dopracowanie w terenie. Wykrywacz typowo na kolorek z cewką 24 w standardzie i owalną jako dodatek. Zasięgi mają zadziwic ale zobaczymy w kwietniu co ztego wyjdzie. Pozdro

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information