azwierzu Posted March 6, 2010 Author Share Posted March 6, 2010 witam bardzo proszę o pomoc w identyfikacji części od jakiego motocykla może ona pochodzić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dwadziesciajeden Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Boczne wahaczyki bardzo podobne do stosowanych w motocyklach NSU OSl?,poszukaj oznaczen moze da sie cos ustalc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HD1940 Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Proszę byś Dwadzieściajeden nie zamieszczał niepodpisanych zdjęć nie należących do ciebie. Fotka którą wstawiłeś jest moją własnością i nie wyraziłem zgody na jej publikację. Internet internetem, ale pewne zasady obowiązują. Fotografię umiesciłem na stronie NSU i tylko tam ma prawo się znajdować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catadero Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Boczne wahaczyki podobne do prawie wszystkich bocznych wahaczyków innych lekkich motocykli. C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azwierzu Posted March 6, 2010 Author Share Posted March 6, 2010 witam bardzo proszę o pomoc w identyfikacji części od jakiego motocykla może ona pochodzić Link to comment Share on other sites More sharing options...
azwierzu Posted March 6, 2010 Author Share Posted March 6, 2010 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dwadziesciajeden Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 HD 1940 Przepraszam Cię ze nie zapytalem o zgode na publikacje tego zdjecia,w takim razie prosze moderatora o usuniecie tego zdjecia z wątku,a Ciebie HD1940 jeszcze raz pezepraszam,Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dwadziesciajeden Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Catadero masz racje podobne do prawie wszystkich bocznych wahaczyków motocykli z lat 30,ale po ksztalcie mozna je dopasowac do danego motocykla,bo nie wszystkie byly takie same, czasami byl to charakterystyczny ksztalt do danego motocykla,zdjecie motocykla NSU osl zapozyczone z sieci, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catadero Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 To jest tylko sztyca z dolnymi wahaczykami na osi przetykowej. Do trapezu to mu jeszcze hoho!C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azwierzu Posted March 7, 2010 Author Share Posted March 7, 2010 na odlewie są bardzo słabo widoczne numery 52663 Link to comment Share on other sites More sharing options...
azwierzu Posted March 6, 2010 Author Share Posted March 6, 2010 pisząc że jest to trapez miałem zamiar trochę uprościć interesuje mnie od jakiego motocykla pochodzi ten element ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
azwierzu
witam bardzo proszę o pomoc w identyfikacji części od jakiego motocykla może ona pochodzić
10 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.