azwierzu Napisano 6 Marzec 2010 Autor Napisano 6 Marzec 2010 witam bardzo proszę o pomoc w identyfikacji części od jakiego motocykla może ona pochodzić
Dwadziesciajeden Napisano 7 Marzec 2010 Napisano 7 Marzec 2010 Boczne wahaczyki bardzo podobne do stosowanych w motocyklach NSU OSl?,poszukaj oznaczen moze da sie cos ustalc.
HD1940 Napisano 7 Marzec 2010 Napisano 7 Marzec 2010 Proszę byś Dwadzieściajeden nie zamieszczał niepodpisanych zdjęć nie należących do ciebie. Fotka którą wstawiłeś jest moją własnością i nie wyraziłem zgody na jej publikację. Internet internetem, ale pewne zasady obowiązują. Fotografię umiesciłem na stronie NSU i tylko tam ma prawo się znajdować.
Catadero Napisano 7 Marzec 2010 Napisano 7 Marzec 2010 Boczne wahaczyki podobne do prawie wszystkich bocznych wahaczyków innych lekkich motocykli. C.
azwierzu Napisano 6 Marzec 2010 Autor Napisano 6 Marzec 2010 witam bardzo proszę o pomoc w identyfikacji części od jakiego motocykla może ona pochodzić
Dwadziesciajeden Napisano 7 Marzec 2010 Napisano 7 Marzec 2010 HD 1940 Przepraszam Cię ze nie zapytalem o zgode na publikacje tego zdjecia,w takim razie prosze moderatora o usuniecie tego zdjecia z wątku,a Ciebie HD1940 jeszcze raz pezepraszam,Pozdrawiam
Dwadziesciajeden Napisano 7 Marzec 2010 Napisano 7 Marzec 2010 Catadero masz racje podobne do prawie wszystkich bocznych wahaczyków motocykli z lat 30,ale po ksztalcie mozna je dopasowac do danego motocykla,bo nie wszystkie byly takie same, czasami byl to charakterystyczny ksztalt do danego motocykla,zdjecie motocykla NSU osl zapozyczone z sieci,
Catadero Napisano 6 Marzec 2010 Napisano 6 Marzec 2010 To jest tylko sztyca z dolnymi wahaczykami na osi przetykowej. Do trapezu to mu jeszcze hoho!C.
azwierzu Napisano 7 Marzec 2010 Autor Napisano 7 Marzec 2010 na odlewie są bardzo słabo widoczne numery 52663
azwierzu Napisano 6 Marzec 2010 Autor Napisano 6 Marzec 2010 pisząc że jest to trapez miałem zamiar trochę uprościć interesuje mnie od jakiego motocykla pochodzi ten element ?
Pytanie
azwierzu
witam bardzo proszę o pomoc w identyfikacji części od jakiego motocykla może ona pochodzić
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.