piotr3071 Posted March 4, 2010 Author Share Posted March 4, 2010 witam kolegów może ktoś się coś doczyta ze zdjęcia ? moneta wykopana ! nic nie przychodzi mi do głowy z jakiego to okresu itp.. z góry dziękuje i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
8total4 Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 August III Sas..szóstak albo ort..potrzebne dokladniejsze foto.pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr3071 Posted March 5, 2010 Author Share Posted March 5, 2010 2-gie foto monety , jeśli mogę prosić to proszę podać zbliżoną datę tej monetki , pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiger81 Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 poszukaj w monetach na allegro - brak rozmiaruw twojej. Spróbuj po nazwie SAP a lata ok. 1750 - 1800. Nie wygląda na srebrny więc raczej nie ort. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiger81 Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 sorki ozmiarów" Link to comment Share on other sites More sharing options...
8total4 Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 ani jedno ani drugie , ale wróżbitą nie jestem, bo fotki są niewyrazne, moneta obrócona prawie do góry nogami itp...przesmaruj ją oliwą i zrob fotki z fleszem..Sas to chyba nie będzie, SAP na pewno nie - raczej coś francuskiego..pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martian Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Mnie to wygląda na liczmana, a piotr3071 powinien ostrzeżenie za takie fotki dostać;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr3071 Posted March 5, 2010 Author Share Posted March 5, 2010 Proszę lepsze foto, za tamte dwa przepraszam myślałem że ktoś ma w swojej kolekcji coś podobnego i coś skojarzy , dodam też że monetka ma 18mm, Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopijnik2 Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 brak kultury - wstawiania materiału zdjęciowego... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.