Skocz do zawartości

Hitler straszy Polki aborcją

EMPAI

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Yeti
Kamień spadł mi z serca i wielki szacun , że potrafisz zachować dystans do siebie i do mnie i wychwyciłeś ironię...:)
Swoje argumenty dotyczące tematu wyłuszczyłem powyżej ale poddając się tzw. sile wyższej proszę o przeniesienie tego '' niebezpiecznego '' i '' wywrotowego '' wątku do Dołka.
Serce mi trochę pokrwawi ale przejdzie...:)
pozdrawiam
  • Odpowiedzi 50
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Empai- błagam...

Wykorzystanie do kampanii społecznej wizerunku Hitlera jest ciekawym problemem"- zgadza się. I w niejednej kampanii reklamowej indywiduum Adi się pojawia.
Tyle, że Forum dotyczy historii i eksploracji. Zagadkami PR, reklamy, prania mózgów się nie zajmujemy ( chyba ?).

Tu jest aborcja i od razu robi się szum." Szum się robi, bo nijak się to ma do tematyki Forum.
Inaczej byśmy wyglądali, gdyby np pojawił się temat eutanazji, sterylizacji, aborcji wprowadzony w Rzeszy.

Ja mam wrażenie , że wszystkie ciekawsze tematy w których zaczyna się rozwijać dyskusja nieprawomyślna lub niebezpieczna dla części modów , są natychmiast kanalizowane."

Jakieś przykłady? Tudzież, powody dla których jakiś temat może być/jest niebezpieczny dla części modów?

Pozdrawiam.
Napisano
Może źle to ująłem...
Lepiej zabrzmi--'' temat niebezpieczny z punktu widzenia modów '' do kontynuowania na forum ....
Argumenty przyjmuję , z małym ale...
Ale już bez rozwodzenia się nad tym...:)

pozdrawiam-EMPAI
Napisano
Empai- powody są proste jak budowa cepa. Część znajdziesz w wątku dotyczącym kultury wypowiedzi na Forum. Czytając go pamiętaj, że znacząca część nie-hallo wpisów jest błyskawicznie utylizowana lub ma niemiłą okazją zapoznać się z nimi garstka Użytkowników. Nie sądzę, że lubisz czytać wpisy, które po cenzurze będą wyglądały piiiiiii piiiiiiiii XXX piiiii piiiiiii ty piiiiiii"

Dwa- bierz pod uwagę, że trafiają się wpisy za które ekną" autorzy, nie moderatorzy. Chcąc oszczędzić Użytkownikowi emocji staramy się panować nad zawartością Forum.

Trzy- zaufaj mi, wbrew opinii jednego z Użytkowników ( pozdrawiam Go przy okazji ) nie czerpiemy radości z nagradzania Użytkowników.

Pozdrawiam.
Napisano
A do empai... Nie wiem, czy zauważyłeś, że w takich wątkach padają niewybredne określenia... Określenia z ust tych bardzo olerancyjnych" typu: moher", polaczkowatość", kato"
czarni"... Czyli co?! Tolerancja, ale tylko w jedną słuszną stronę??? Każdy w sumieniu niech nad własnym światopoglądem poduma i wsio OK. Yeti dobrze to ujął o hitlerze a ja dodam, że jest i powinien być reklamą prezerwatyw i osama też...
Napisano
To i tak jakieś poświęcenie z Twojej strony. Ale nie chcę Cię narażać na koszty. Kropelka to się może jeszcze przydać ale cebula i chrzan???;)
Napisano
Do Martiana
Argumentami można by się przerzucać pewnie długo i namiętnie.
Również ze strony obozu przeciwnego padają określenia niegrzeczne.Lewak , komuch lub żyd to jedne z najdelikatniejszych.A i tak pewnie większości nie widzimy dzięki pracy modów.
'' Czyli co?! Tolerancja, ale tylko w jedną słuszną stronę??? '' że Cię zacytuję ?
Kultura wypowiedzi zależy od człowieka , a nie od tego , czy kocha KK , czy też nie.
Napisano
Wpisy kolegi B. to oczywiście folklor , ale jakże inspirujący...:)
Wszyscy się natychmiast uaktywniają.
Przypomina mi się jeszcze pan od prywatnego lasu i pewien miłośnik ptaków ( ale to folklor innego rodzaju he he ).
Napisano
Yeti to Ty jesteś Yeti czy Alf z serialu o kosmicie który koty zjadał? No i pamiętaj jaka była awantura o skośne żarcie", choć w tamtym wypadku to były psy...;)
Mam też pytanie do Empai. Czy nie jesteś przewrażliwiony na punkcie słowa Żyd??? Jak więc pisać o ludziach którzy są określani tą szeroką nazwą?
Napisano
Martian...
Słowo żyd ( celowo piszę z małej litery ), w kontekście tego o czym pisałem wyżej , jest używane w znaczeniu zdecydowanie negatywnym.Żyd to ten łobuz co ukrzyżował ... , innowierca itp.
Nie widzisz pejoratywnego wydźwięku tego słowa ?
To tak jak użycie słowa '' czarnuch ''.
Nie ma nic wspólnego z człowiekiem o innym kolorze skóry , tak jak słowo '' żyd '' nie ma nic wspólnego z narodem żydowskim.
Ma tylko i wyłącznie obrazić...
W mieście w którym mieszkam na co drugim murze jest żyd w takim właśnie znaczeniu.Raz z dodatkiem ŁKS , raz z dodatkiem Widzew.
Chyba nie myślisz , że chodzi o kibiców tych klubów z Izraela ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie