Jump to content

Niepewność

adam793

Recommended Posts

Cena na pewno pójdzie w górę. Ryzyko jest ponieważ nie wiadomo co naprawdę siedzi w tak skomplikowanym wykrywaczu. Trzeba się dobrze znać aby szybko wychwycić taką wadę. Jak wyjdzie po kilku miesiącach i nie masz gwarancji to co? Ryzyko tym większe, że sprzedawca nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Z drugiej strony może się okazać, że wykrywka naprawdę jest jak nowa i pójdzie za stosunkowo niewielkie pieniądze. Ja chciałem również kupić na allegro. Sprzedawca ma wiele wykrywaczy sprowadzanych z USA i dobre ceny ale licytuje z różnych kont co wydaje się podejrzane.

Gość jest z Zachodniopomorskiego. W kryteriach wyszukiwania allegro można to sprawdzić wybierając odpowiednie województwo w wyszukiwarce.
Zdecydowanie bym gościa omijał, chyba że ktoś jest gotów ewentualnie wyegzekwować sprawę w sądzie. Z daleka pachnie krętem, ale jest to moja subiektywna opinia z którą się sam nie zgadzam :-)

Witam wszystkich widzę że nie tylko ja ma podejrzenia co do uczciwości tego allegrowicza(:swoją drogą ciekawe za ile pójdzie(:Zadałem takie pytanie człowiekowi:Treść wiadomości:
Witam czy ten wykrywacz można odebrać osobiście I w jakim mieście?Chodzi o to że obawiam się żeby w trakcie transportu nie zaginął i uszkodził się...PROSZĘ O ODP...
Facet na to tak(: witam . paczka już spakowana czeka na dane do wysyłki. paczkę ubezpieczam na swój koszt . ma pan dwa tygodnie na odesłanie jeżeli nie spełni oczekiwań . pozdrawiam
Prosiłem go żeby przesłał mi fotki tej maszynki ale się nie doczekałem,pewnie dla tego że jest już w pudełku i czeka na wysłanie więc trzeba rozpakować he he he...
Ludzie mają różne sposoby na zarabianie pieniędzy...Osobiście nie będę ryzykował chociaż e-track mi się śni po nocach(:(:
POZDRAWIAM!!!

Witam właśnie też dlatego zaciekawiła mnie ta aukcja gość wypiera się odbioru osobistego cena bardzo dobra.Może jakiś szczęśliwy kupujący podzieli się z nami opiniami jak aukcja przebiegła do końca oby szczęśliwie i nie dajmy się zwariować cenom.Pozdrawiam

widocznie treść ogłoszenia była niezgodna z regulaminem,innymi słowy został podkablowany przez innych uzytkowników poprzez zgłoszenie naruszenia zasad allegro.To dość pospolity sposób,wystarczy że kilka osób zgłosi fakt np. że sprzeda poza aukcją a tego nie wolno.

TAK To prawda reklamujemy już kogoś a tak nie można ale dużo jest osób co chce kupić wykrywacz za granicą tez szukałem takiej osoby polecono mi właśnie tego człowieka i do niego NIEPEWNOŚCI nie mam. Myślę że dobrze się stało że poruszyło się temat, ponieważ niby istniejące wykrywacze były licytowane i to za niemałe pieniądze,więc lepiej zgłaszać się do kogoś uczciwego.Pozdrawiam

Tu nie ma żadnej reklamy Kol.Eastlegion....jest(a raczej był) temat próby oszustwa na Allegro przy użyciu cudzych fotek i w domyśle podszywania się pod inna osobę...a ta osoba akurat jest uczciwa i do tego sprzedaje w dobrych cenach...trudno więc nie odnieść się do tematu.Reklamę to robią inne osoby i na temat innego sprzętu...to co sprzedaje saveusa nie wymaga reklamy.Pozdrawiam!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information