Skocz do zawartości

Niepewność

adam793

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
http://www.allegro.pl/item929271939_minelab_etrac_full_pakiet.html Co o tym myślicie czy warto go licytować z tego co widzę drugi sprzedający też e traca informuje że ten używa jego zdjęcia,cena kusi ale czy nie ma ryzyka???
Napisano
W życiu bym gościowi z zerowym kontem" nie przelał kasy z góry, nawet za pobraniem bym nie wziął w obawie, że wpakował tam jakieś śmieci.
Przy takiej kasie tylko odbiór osobisty.
Napisano
Cena na pewno pójdzie w górę. Ryzyko jest ponieważ nie wiadomo co naprawdę siedzi w tak skomplikowanym wykrywaczu. Trzeba się dobrze znać aby szybko wychwycić taką wadę. Jak wyjdzie po kilku miesiącach i nie masz gwarancji to co? Ryzyko tym większe, że sprzedawca nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Z drugiej strony może się okazać, że wykrywka naprawdę jest jak nowa i pójdzie za stosunkowo niewielkie pieniądze. Ja chciałem również kupić na allegro. Sprzedawca ma wiele wykrywaczy sprowadzanych z USA i dobre ceny ale licytuje z różnych kont co wydaje się podejrzane.
Napisano
Gość jest z Zachodniopomorskiego. W kryteriach wyszukiwania allegro można to sprawdzić wybierając odpowiednie województwo w wyszukiwarce.
Zdecydowanie bym gościa omijał, chyba że ktoś jest gotów ewentualnie wyegzekwować sprawę w sądzie. Z daleka pachnie krętem, ale jest to moja subiektywna opinia z którą się sam nie zgadzam :-)
Napisano
Widziałem to na alle , wystawia także proximę ze zdjęciem od dealera i kiepskim opisem i ceną chyba od 1 zl, raczej ci co wylicytują sobie nie pokopią.
Napisano
witam
zadalem pytanie gosciowi 3dni temu czy mozliwy odbior osobisty ?
jak do tej pory nie odpisal , moim zdaniem powinien sie zgodzic skoro wszystko ze sprzetem ok.
pozdrawiam.
Napisano
Witam wszystkich widzę że nie tylko ja ma podejrzenia co do uczciwości tego allegrowicza(:swoją drogą ciekawe za ile pójdzie(:Zadałem takie pytanie człowiekowi:Treść wiadomości:
Witam czy ten wykrywacz można odebrać osobiście I w jakim mieście?Chodzi o to że obawiam się żeby w trakcie transportu nie zaginął i uszkodził się...PROSZĘ O ODP...
Facet na to tak(: witam . paczka już spakowana czeka na dane do wysyłki. paczkę ubezpieczam na swój koszt . ma pan dwa tygodnie na odesłanie jeżeli nie spełni oczekiwań . pozdrawiam
Prosiłem go żeby przesłał mi fotki tej maszynki ale się nie doczekałem,pewnie dla tego że jest już w pudełku i czeka na wysłanie więc trzeba rozpakować he he he...
Ludzie mają różne sposoby na zarabianie pieniędzy...Osobiście nie będę ryzykował chociaż e-track mi się śni po nocach(:(:
POZDRAWIAM!!!
Napisano
tymbardziej że koleś ma konto od 8 lutego czyli krótko,a zdjęcia minelabów ma zapozyczone od niejakiego:
saveusa,marlencia23,w każdym razie są skopiowane.
Napisano
Witam właśnie też dlatego zaciekawiła mnie ta aukcja gość wypiera się odbioru osobistego cena bardzo dobra.Może jakiś szczęśliwy kupujący podzieli się z nami opiniami jak aukcja przebiegła do końca oby szczęśliwie i nie dajmy się zwariować cenom.Pozdrawiam
Napisano
Z tego co widzę to wszystkie jego aukcje zostały usunięte przez pracownika Allegro, a konto sprzedającego zostało zawieszone. Mieliście rację od samego początku coś tu było podejrzane.
Napisano
widocznie treść ogłoszenia była niezgodna z regulaminem,innymi słowy został podkablowany przez innych uzytkowników poprzez zgłoszenie naruszenia zasad allegro.To dość pospolity sposób,wystarczy że kilka osób zgłosi fakt np. że sprzeda poza aukcją a tego nie wolno.
Napisano
Też o tym samym pomyślałem że to jego wykrywki pod innym nikiem i też polecam tak samo saveusa rzetelny facet też czekam na wykrywacz już kolejny od tego pana.
Napisano
TAK To prawda reklamujemy już kogoś a tak nie można ale dużo jest osób co chce kupić wykrywacz za granicą tez szukałem takiej osoby polecono mi właśnie tego człowieka i do niego NIEPEWNOŚCI nie mam. Myślę że dobrze się stało że poruszyło się temat, ponieważ niby istniejące wykrywacze były licytowane i to za niemałe pieniądze,więc lepiej zgłaszać się do kogoś uczciwego.Pozdrawiam
Napisano
Tu nie ma żadnej reklamy Kol.Eastlegion....jest(a raczej był) temat próby oszustwa na Allegro przy użyciu cudzych fotek i w domyśle podszywania się pod inna osobę...a ta osoba akurat jest uczciwa i do tego sprzedaje w dobrych cenach...trudno więc nie odnieść się do tematu.Reklamę to robią inne osoby i na temat innego sprzętu...to co sprzedaje saveusa nie wymaga reklamy.Pozdrawiam!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie