Skocz do zawartości

Lotnisko SÓL - k. Biłgoraja

felczer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
jeżeli o miejsce chodzi to może nawet na którymś z tzw.kominków... albo na tym na Wolaniny albo na tym przy trasie lubelskiej... chyba że wolelibyście jakiś wypad w teren ze sprzętem, ale to trzeba by było ustalić miejscówkę... czekam na Wasze propozycje...
Napisano
Jest fajne miejsce nad Ładą na Brodziakach. Muszę tylko popytać czy nie było by problemów z miejscowymi. I las, las, las .... :-)))
Napisano
felczer, jak na Brodziakach masz znajomych autochtonów to może rzeczywiście popytaj nawet o zgodę właściciela terenu... nie chodzi nam przecież o przeczesanie wielkich połaci lasu a jedynie o spotkanie integracyjne i ewentualną chwilę rozrywki i relaksu... pozdro
Szczurek
Napisano
jesli mozna, to i ja z checia bym dolaczyl, dajcie tylko znac co i jak (PS. niestety nie pomoge zbytnio w orgaizacji tego bo do Bilgoraja musze sie doslownie wyrywac")...
pozdr.
Napisano
Witam kolegów, bo dość długiej nieobecności spowodowanej awaria kompa, uwierzycie że HP nie ma serwisu w KRK?!! Widzę że się ostro integrujecie... Szkoda że wcześniej nie wiedziałem a muszę wracać jutro:( Kol. szczurek co do czołgu na Rapach to ściema na 100% wiem, skądinąd jestem autochtonem:D
Napisano
blitzkrieg, wszystko pod kontrolą, integrować będziemy się w przyszłości, na razie to tylko plany a że ten czołg na Rapach to lipa to wiem to od dawna ;-)
z integracją to nic straconego, jak będziemy wiedzieć coś więcej o terminie i miejscy to postaramy się powiadomić ziomków z Biłgorajszczyzny...
  • 2 weeks later...
Napisano
na razie sprawa ucichła, śniegu dowaliło, pogody wiosennej na razie nie ma, i tak na razie nasza integracja przyschła... :-( mam nadzieję że nie na długo... ale myślę że jest już bliżej jak dalej :-)) jak by co to będziemy informować, sprawdzajcie skrzynki ;-)
  • 2 weeks later...
Napisano
czas poważnie zastanowić się jak to zorganizować... trzeba wymyślić gdzie się spotkamy i w jakiej formie... najlepiej było by gdzieś blisko, bez konieczności dalekich wojaży... najlepiej w terenie ze sprzętem ale i z małym co nie co ;-) czekam na sugestie i propozycje...
pozdro
Szczurek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie