Skocz do zawartości
  • 0

nóż bojowy ?

Worgan

Pytanie

Napisano

Witam!
Bardzo proszę o identyfikację noża. Znaleziony został w okolicy rzeki Bzury
Głownia troszkę w rdzy jak widzicie. Jelec jak i głownia wykonana z mosiądzu. Trzon z jakiegoś czarnego rogu(lub tworzywa) przeplatany aluminiowymi krążkami .Nie znalazłem żadnych bić.
Dziękuje za wszelkie podpowiedzi i sugestie w identyfikacji noża.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
he, he ....chłopaki :)
widzę, że Was dopada powoli syndrom......jaki ? nie słyszeliście ??

Otóż międzynarodowa grupa naukowców, przebadała grupę poszukiwaczy. Odkryli oni u nich nowy syndrom - coś na zasadzie jakby odstawienia :)

Nazwali go tajemniczo, w tłum. na polski SBK i jest to pierwsza faza.
zaobserwowali również, że po dłuższym czasie syndrom pogłębia się i powstaje nowy pod nazwą STZZPBK - i to już stanowi zagrożenie dla innych, np. członków rodziny, kolegów, znajomych.
Jeszcze nie wiedzą, czy na to można znaleźć jakieś środki farmakologiczne, ale pracują nad tym :)
Napisano
:)))))

I faza - SBK - Syndrom Braku Kopania - dokładnie :)
II faza - STZZPBK - Syndrom Totalnego Załamania Z Powodu Braku Kopania

he, he :) mnie też powoli łapie .......
Napisano
Mam swoje źródła informacji, zbliżone do kancelarii Prezydenta i Biura Bezpieczeńsatwa Narodowego... Podobno Preydent Wałęsa nie spał 2 noce przez ten desant, osobiście wizytował sztab akcji poszukiwawczej w Wilczem Śladowskiem. Obława nie przyniosła rezultatów.
Nie mogę niestety podać linka do jakiejkolwiek strony internetowej na temat noża Mashroom Knife M.1992, gdyż jest on tajny i oficjalnie nie istnieje. Kubański szpieg wykradł jedynie jego nieostre zdjęcie z tajnego ośrodka na pustyni w Nevadzie. Nóż podobno zaprojektowali naukowcy z Majestic 12. Na podstawie kiepskiej fotki zrobionej Nokią 3210 Kubańczycy wykonali swoje naśladownictwo.
Ale dość już, i tak napisałem za dużo...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie