feld Napisano 8 Luty 2010 Autor Share Napisano 8 Luty 2010 http://www.detektorweb.cz/index.4me?s=show&lang=1&i=28613&mm=3&xb=1&vd=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 8 Luty 2010 Autor Share Napisano 8 Luty 2010 Co za samozaparcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faraon1 Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 Chciał się pochwalić piszczałką XP i świruje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forcass Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 hmm... a może i mi odśnieżyłby podwórko? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lv426 Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 Chyba kryptoreklama. W Polsce xp jakoś nie mogą się przebić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 Ale facet jest twardy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 twardy ?? a w czym ?? że poszedł na pola z łopata i wykrywką w zimę ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Nemo Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 Moze w tym ze lata ze szwabska flaga na ramieniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 chce mu sie :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ar35 Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 Ano kolego Szumsk właśnie dlatego.Tak właśnie wygląda prawdziwy Czeski twardy zachariasz :) Bo zamiast marudzić i kląć na czym świat stoi , że śnieg, mróz ,znów planują podnieść akcyzę na alohol, głowa boli, dziewoje na forum się nie chcą ujawniać , oblukane miejscówki stygną to facet wziął piszczałkę , kilof , łopatę , Bóg jeden wie co jeszcze ( ja bym zabrał jeszcze Wiśniówkę Lubelską )i dzida w pole:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjut Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 eee tam. Też mogę iść w zaspę i walnąć kilka niesamowitych fotek jak stoję w niej po szyję a wykrywką w zębach czeszę fanty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ar35 Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 Oczywiście, każdy może , jednakże śledząc inne wątki jak na razie tylko kilku kolegów pokazało że żadna ciotka Zima nie będzie im dyktowała kiedy i czym mają kopać :)http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=664554#983331 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 etam szukacie po świecie a swego nie znacie. U nas wyro tez tak robi, najpierw godzina odsniezania tyle że lasu!! a potem 5 min szukania i powtórka. No i dodajmy że on ma zdezelowanego kanarka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 Ma zdezelowanego, odśnieza las, ogólnie twardy człowiek:) Ale chodzi też z drugim dobrym kanarkiem,nie zdezelowanym :)<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 ar35 nie twoja sprawa o czym ja marudzę ok ?? a w dodatku to w połowie żartem pisane impotencie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 No właśnie w ten weekend planuję kawałek lasu odśniezyć jak są chętni to zapraszam... bardziej dla sportu i ruchu, ale w ten sposób jedna brosza i kilka łusek wyskoczyło... :) A poza tym śniło mi się, że śnieg stopniał... a tu nic. Zna ktos dobre prognozy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 No pewnie,dobre prognozy znam ja; od jutra +18 i tak przez okrągły rok:) a tak na serio to nie wróży nic dobrego... śnieg, mróz i tak na zmiane :(Weekend hmm jakby kadet podjechał mnie zabrał to czemu nie :)tak nie mam transportu...<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ar35 Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 Szumsk ale dlaczego przyjmujesz wszystko dosłownie na klatę?:) Jeśli Cię dotknęło coś co napisałem to sorki, nie miałem na myśli żadnej konkretnej osoby , a poza tym nie żaliłeś się że akcyza na alk ma wzrosnąć , więc nawet gdyby było to konkretnie do kogoś to napewno nie do Ciebie :Dpozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 10 Luty 2010 Share Napisano 10 Luty 2010 Nikt by mnie nie namówił.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.