Skocz do zawartości

To jest fanatyk kopania...

feld

Rekomendowane odpowiedzi

Ano kolego Szumsk właśnie dlatego.Tak właśnie wygląda prawdziwy Czeski twardy zachariasz :) Bo zamiast marudzić i kląć na czym świat stoi , że śnieg, mróz ,znów planują podnieść akcyzę na alohol, głowa boli, dziewoje na forum się nie chcą ujawniać , oblukane miejscówki stygną to facet wziął piszczałkę , kilof , łopatę , Bóg jeden wie co jeszcze ( ja bym zabrał jeszcze Wiśniówkę Lubelską )i dzida w pole:)

Oczywiście, każdy może , jednakże śledząc inne wątki jak na razie tylko kilku kolegów pokazało że żadna ciotka Zima nie będzie im dyktowała kiedy i czym mają kopać :)

http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=664554#983331

etam szukacie po świecie a swego nie znacie. U nas wyro tez tak robi, najpierw godzina odsniezania tyle że lasu!! a potem 5 min szukania i powtórka. No i dodajmy że on ma zdezelowanego kanarka ;)

No właśnie w ten weekend planuję kawałek lasu odśniezyć jak są chętni to zapraszam... bardziej dla sportu i ruchu, ale w ten sposób jedna brosza i kilka łusek wyskoczyło... :) A poza tym śniło mi się, że śnieg stopniał... a tu nic. Zna ktos dobre prognozy?

No pewnie,dobre prognozy znam ja; od jutra +18 i tak przez okrągły rok:) a tak na serio to nie wróży nic dobrego... śnieg, mróz i tak na zmiane :(
Weekend hmm jakby kadet podjechał mnie zabrał to czemu nie :)tak nie mam transportu...
<pozdro

Szumsk ale dlaczego przyjmujesz wszystko dosłownie na klatę?:) Jeśli Cię dotknęło coś co napisałem to sorki, nie miałem na myśli żadnej konkretnej osoby , a poza tym nie żaliłeś się że akcyza na alk ma wzrosnąć , więc nawet gdyby było to konkretnie do kogoś to napewno nie do Ciebie :D

pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie