krecik wz. 65 Napisano 12 Luty 2010 Share Napisano 12 Luty 2010 Ktoś uczony kiedyś rzekł : cieszmy się chwilą - kto wie czy świat potrwa jeszcze minute..."Koledzy o bełtach rozprawiają a Rychu pewnie na każdego ma już teczke... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 12 Luty 2010 Autor Share Napisano 12 Luty 2010 O! Krecik!gdzie się podziewałeś?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 12 Luty 2010 Share Napisano 12 Luty 2010 Cześć Hebda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 12 Luty 2010 Autor Share Napisano 12 Luty 2010 no witam.chyba kogoś znalazłeś skoro się tak długo nie odzywałeś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 12 Luty 2010 Share Napisano 12 Luty 2010 Nie życz mi tego...w moim wieku to tylko problem by był ;)Syna wychowałem , dziadkiem tydzień temu zostałem i mam luzik ! :)))Jak to się mówi - Jestem wolny jak dzika świnia w państwowym lesie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 12 Luty 2010 Autor Share Napisano 12 Luty 2010 OOO..!!!! :)to szczere gratulacje dla dziadka:Dale z drugiej strony nie masz jakiejś córy w kwiecie wieku?:Pw stanie wolnym:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 12 Luty 2010 Share Napisano 12 Luty 2010 Nie Hebda... synek mi się trafił. A z tego co czytam jest to poza Twoim zainteresowaniem (Ty jego też ) - na szczęście :)A i żony mi nie zbajerujesz bo syna sam wychowywałem , he he...U mnie się Kolega nie pożywi" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 12 Luty 2010 Share Napisano 12 Luty 2010 Hebda - wiosna tuż tuż...musisz tylko ogłoszenia rozlepić że kolczyków zagubionych szukasz na zlecenie albo pierścionków... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 12 Luty 2010 Autor Share Napisano 12 Luty 2010 hehe:)spoko,właśnie kogoś ogarniam w swojej pracy,takie całkiem miłe dziewczę:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 12 Luty 2010 Share Napisano 12 Luty 2010 Jak ma na imie Miriam to uciekaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 12 Luty 2010 Autor Share Napisano 12 Luty 2010 Agata:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 12 Luty 2010 Share Napisano 12 Luty 2010 Ostrożności nigdy nie za wiele...coraz doskonalsze maszynki do golenia robią... ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 12 Luty 2010 Autor Share Napisano 12 Luty 2010 hłe hłe:)nie bój się:)tylko starsza o 3lata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stedke-Haemorrhage Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 Z okazji Walentynek dedykacja dla wszystkich Pań http://www.youtube.com/watch?v=15i8k6B5_YU .... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 Ale wątek wygasa, Hebda zrób coś ! ;D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dargen Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 A cóż można poradzić, jak poszukiwaczki milczą :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 Wcale im się nie dziwię...:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 Hebdziu coś dla Ciebie. Dział ogłoszeń - Poszukuję.Witam wszystkich szukam wykrywacza dla siebie jestem dziewczyną i chciałabym znaleźć jakieś fajne fanty w ziemi a że dysponuję kwotą tylko 250 zł (ponieważ z pracą kiepsko )może ma ktoś jakiś wykrywać który leży mu od lat i odda go za symboliczną kwotę , zdaje sobie sprawę że tego typu rzeczy są drogie"Nie mówię żebyś zaraz dawał (ona jest od tego), ale jakiś mały wynajem, wspólne wykopki, a zresztą co Ci będę tłumaczyć. Obrotny jesteś więc to wykorzystasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 14 Luty 2010 Autor Share Napisano 14 Luty 2010 stare ogłoszenie:)Szumsk,a co ja mogę?za radą Visa ukryłem się w pyrach do wiosny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 Dobrze zrobiłeś ale niepotrzebnie wyszedłeś. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 14 Luty 2010 Autor Share Napisano 14 Luty 2010 hehe bo kiełkować zacząłem pomału w tych kartoflach... Ale faktycznie wątek powodzi opada na dno...podobno w czwartek ma być dwa stopnie na plusie więc zapewne w sobotę wybiorę się z kumplem na wrzesień" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 Też słyszałem o tym że ma być ciepło, może i ja się gdzieś wybiorę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 14 Luty 2010 Autor Share Napisano 14 Luty 2010 byle pogoda była słoneczna i nie padało:) zalegający snieg jakoś przetrawię na hs-ie z 37cm :)i jabcokiem w plecaku coby na rozgrzewkę było:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 Wiedziałem ze wylecisz z alko zaraz ;) Ja kanarkiem to se mogę, zasięg 50 cm a tyle cm śniegu u mnie albo i więcej xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 Hebda już wiem kto zostawił puszki w T-34 w Baligrodzie :):): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.