saboo Napisano 4 Luty 2010 Autor Share Napisano 4 Luty 2010 Znalezienie zegarka który zatrzymał czas wiele lat temu w każdym z Nas wywołuje pytanie.Kim był właściciel?Co robił, co stało się w czasie kiedy wskazówki przestały odmierzać czas.Zachęcam wszystkich odkrywców o prezentacje swoich znalezisk i opis okoliczności i emocji które odryciu towarzyszyły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saboo Napisano 4 Luty 2010 Autor Share Napisano 4 Luty 2010 zegarek kieszonkowy znaleziony w okolicach miejscowości Pokrzywno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saboo Napisano 4 Luty 2010 Autor Share Napisano 4 Luty 2010 Graweracja R.Vocke.Stan jak na wykopek niezły,chociaż wskazówki nie wytrzymały i znikły.Koperta działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saboo Napisano 4 Luty 2010 Autor Share Napisano 4 Luty 2010 Budzik znaleziony na pozycjach obronnych Niemców w lesie rudnickim,wskazówki w momencie odkrycia były na pozycji 11.40.Ten mosiężny przedmiot widoczny na zdjęciu obok znalazłem w pobliżu.Cóż co by nie mówić o Niemcach to porządek trzymali do samego końca.Prezentujcie swoje odkrycia i jeśli znacie ich historię ,w miarę możliwości opisujcie.Darz dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graudenz 18 Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 Zegar z okopu fajne cacko :)Trzeba w tamte miejsce na wiosnę się przejść może wyjdzie coś jeszcze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 http://www.muzeum.om.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 Taki zestaw trafił Mi się 4 lata temu w jednym uskim" dołku.Sasza chyba selekcję robił,co mu się jeszcze przyda a co nie...;-) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 ...ten sam zegarek dziś,niestety uszko nie wytrzymało w rękach Mojego synka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mazic Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 taki oto czasomierz kupiony w sklepie z grato-antykmi za 5€ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mazic Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 i z przodu, oczywiscie na chodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 To moj jedyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saboo Napisano 5 Luty 2010 Autor Share Napisano 5 Luty 2010 zebu74 powiedz czy zegarki były w jakiś sposób zabezpieczone w dołku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 Te fanty leżały w sumie tuż przy samym dołku,wokół niego,jakby wywalane ze środka.Okopy te ciągną się na skraju wysokiej piaszczystej skarpy wzdłuż rzeki.Sosnowy las i dobry" suchy piasek robią swoje,fotka zrobiona zaraz po wyjęciu,w samochodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 a tu inne Moje znajdki,niestety żaden w całosci...pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 Mój jedyny taki ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nunki Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 saboo,ten mosiężny przedmiot to zasuwka od starego żelazka.POZDRAWIAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.Vegas Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 No to i ja się pochwale swoim zegareczkiem ;) Pozdro1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.Vegas Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.Vegas Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 No ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
james444 Napisano 20 Luty 2010 Share Napisano 20 Luty 2010 Jedyny jaki mam w posiadaniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
james444 Napisano 20 Luty 2010 Share Napisano 20 Luty 2010 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 13 Kwiecień 2010 Share Napisano 13 Kwiecień 2010 Taki budzior z dołka wyskoczył...:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.