Major Kirkor Napisano 2 Luty 2010 Autor Napisano 2 Luty 2010 Witam! Proszę od identyfikacje odznaczenia które wisi na mundurze tego żołnierza. Jeśli to możliwe proszę też o podanie stopnia wojskowego. Przypuszczam że to Żelazny Krzyż,jednak nie jestem tego pewien. Dziękuje za pomoc.
8total4 Napisano 3 Luty 2010 Napisano 3 Luty 2010 Każdy następny offtop = order za odwagę.Proszę więc o pisanie na temat.to nie Hydepark.dziękuję.
Major Kirkor Napisano 2 Luty 2010 Autor Napisano 2 Luty 2010 Witam! Proszę od identyfikacje odznaczenia które wisi na mundurze tego żołnierza. Jeśli to możliwe proszę też o podanie stopnia wojskowego. Przypuszczam że to Żelazny Krzyż,jednak nie jestem tego pewien. Dziękuje za pomoc.
ensiferum3 Napisano 2 Luty 2010 Napisano 2 Luty 2010 Tak to żelazny krzyż EK II (raczej), pierwszo-wojenny .
Pytanie
Major Kirkor
Witam! Proszę od identyfikacje odznaczenia które wisi na mundurze tego żołnierza. Jeśli to możliwe proszę też o podanie stopnia wojskowego. Przypuszczam że to Żelazny Krzyż,jednak nie jestem tego pewien. Dziękuje za pomoc.
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.