Jagiellończyk Napisano 29 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2010 Wpadł mi właśnie, przypadkiem w ręce taki znany tabloid F__t, a w nim ciekawy" artykuł napisany fachową" ręką.Panika na ulicach! Furiat z karabinu celował do ludzi.Przeraził nie na żarty wracających do domów ludzi. Przechodnie uciekali w popłochu na widok szaleńca z karabinem maszynowym. W końcu ktoś zadzwonił po policję.Oglądając rekonstrukcję bitwy o bunkry koło Międzyrzecza (woj. lubuskie), Marcin K (30 l.) postanowił wcielić się w postać żołnierza Wehrmachtu. Kiedy uczestnicy inscenizacji odpoczywali po bitewnych zmaganiach, ukradł warty 700 złotych karabin Mauser. Z bronią pod płaszczem wrócił do Międzyrzecza i tutaj budząc przerażenie mieszkańców, paradował z nią po ulicach miasta. Zatrzymany przez policjantów wydmuchał prawie trzy promile alkoholu. Mauser na szczęście nie był nabity."- napisał DUT Ciekawe jaką miał minę facet, który stracił lufę"...No cóż, dywersanci są wszędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr777 Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 Ciekawe jaką miał minę facet jak wytrzeźwiał He He dobre!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motylanoga Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 Trzeba mieć fantazję, dziadku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 Raczej nie podejrzewałbym jogurtu a zwyczajną ignorancję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
płetwal Napisano 30 Styczeń 2010 Share Napisano 30 Styczeń 2010 jaka gazeta taki artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 30 Styczeń 2010 Share Napisano 30 Styczeń 2010 karabin maszynowy Mauser xD hehehe dobre dobre[...]szaleńca z karabinem maszynowym[...]Mauser na szczęście nie był nabity[...]PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jagiellończyk Napisano 30 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2010 Noooo kolego motylanoga, z tym dziadkiem to nie przesadzaj. Mam dopiero 32 wiosny i nawet nie jestem dzieciaty :)Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forcass Napisano 31 Styczeń 2010 Share Napisano 31 Styczeń 2010 Niezły artykuł, prawie tak dobry jak, klasyczne już ,,Pobiła zięcia kiełbasą krakowską! czy ,,Koń chuligan rozbił mu wino!'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motylanoga Napisano 31 Styczeń 2010 Share Napisano 31 Styczeń 2010 Jagiellończyk - oczywiście moje stwierdzenie nie odnosiło się do Ciebie, było cytatem z pewnej reklamy telewizyjnej sprzed kilku lat. Ale oczywiście mój wpis był dwuznaczny co uświadomiłem sobie dopiero po kliknięciu przycisku Dodaj":)Pozdrawiam! G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herman1984 Napisano 1 Luty 2010 Share Napisano 1 Luty 2010 Co ten alkohol robi z ludźmi...Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumburak Napisano 1 Luty 2010 Share Napisano 1 Luty 2010 Przy tej okazji chciałbym się zapytać czy doszło do sprawy sądowej jednego z rekonstruktorów przeciwko Faktowi"? Kilka lat temu Fakt" wykorzystał inscenizację w Pniewie by oskarżyć rekonstruktorów o kryptofaszyzm czy coś podobnego. Była na forum Odkrywcy burzliwa dyskusja na ten temat i zapowiadano proces przeciwko Faktowi". Jak to się potoczyło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.