Jump to content

Minelab X-terra 305

feld

Recommended Posts

Moja osobista małżonka ma jego poprzednika, czyli X-Terra 30. Prosty, wygodny w użyciu i dość skuteczny na kolorową drobnicę, chociaż moja 70-ka znacznie przewyższa go zasięgiem. W porównaniu do wyższych" modeli, czyli X-Terra 50, 70, 505, 705 poza nieco mniejszym zasięgiem nie posiada również ręcznego strojenia do gruntu, kilku egulatorów", trybów osobistych (tylko fabryczne) i ma mniejszy zakres cyfrowy identyfikacji znalezisk. Ale jest to bardzo przyzwoity wykrywacz.

• 3 weeks later...
danieloff opisał model XT30 a XT305 posiada już strojenie do gruntu i parę innych udogodnień w porównaniu do XT30 podaję adres do pliku pdf z porównaniem wszystkich modeli x-terra http://www.sendspace.pl/file/10efd2ca8c04dfc1d3a01f2

Powiem tak :) miałem x-terrkę 30 ok 2lat i x-terrkę 705 jeżeli chodzi o zasięgi cewka 10,5 DD , różnice w zasięgu są , ale nie są to jakieś kolosalne różnice kilka cm, wracając do sprzętu bardzo dobrze wspominam moją x-terrkę 30 kopnąłem nią naprawdę dużo fajnych fantów ( nieraz bardzo głębokich ) w tym pierwsze złotko:D Ogólnie sprzęt godny polecenia czy to 305,505,705 każdy będzie zadowolony.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information