Skocz do zawartości

Minelab X-terra 305

feld

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Moja osobista małżonka ma jego poprzednika, czyli X-Terra 30. Prosty, wygodny w użyciu i dość skuteczny na kolorową drobnicę, chociaż moja 70-ka znacznie przewyższa go zasięgiem. W porównaniu do wyższych" modeli, czyli X-Terra 50, 70, 505, 705 poza nieco mniejszym zasięgiem nie posiada również ręcznego strojenia do gruntu, kilku egulatorów", trybów osobistych (tylko fabryczne) i ma mniejszy zakres cyfrowy identyfikacji znalezisk. Ale jest to bardzo przyzwoity wykrywacz.
  • 3 weeks later...
Napisano
danieloff opisał model XT30 a XT305 posiada już strojenie do gruntu i parę innych udogodnień w porównaniu do XT30 podaję adres do pliku pdf z porównaniem wszystkich modeli x-terra http://www.sendspace.pl/file/10efd2ca8c04dfc1d3a01f2
Napisano
ja chodzę z 305, jak na razie dobrze wyciąga wszystko. Ostatnio byłem zdziwiony bo z głebokosci około 1 metra wyciągnąłem nim 2 ogniwa gąsienicy, więc większe rzeczy tez się trafiają. dla mnie sprzęt ok
Napisano
Powiem tak :) miałem x-terrkę 30 ok 2lat i x-terrkę 705 jeżeli chodzi o zasięgi cewka 10,5 DD , różnice w zasięgu są , ale nie są to jakieś kolosalne różnice kilka cm, wracając do sprzętu bardzo dobrze wspominam moją x-terrkę 30 kopnąłem nią naprawdę dużo fajnych fantów ( nieraz bardzo głębokich ) w tym pierwsze złotko:D Ogólnie sprzęt godny polecenia czy to 305,505,705 każdy będzie zadowolony.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie