bonczek_hydroforgroup Napisano 25 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2010 Przez lata główny skwer w miescie zdobił T-34. Wraz ze zmianą ustroju i barw obowiązujących stoi tam teraz figura któregoś ze świętych. Czy szanowni forumowiecze znają może losy owego czołgu z Nowego Miasta nad Pilicą? Złom czy kolekcjoner? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stolnik Napisano 25 Styczeń 2010 Share Napisano 25 Styczeń 2010 Niestety pojechał do huty :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamusek2009 Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 W polsce tylko jedno pomnik przeszłosci Wojny jak zwykle do huty.Bo w polsce nie moze nic byc!! Co za rzad ehhhhhhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HUBERTUS 1656 Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 człowieku odczep ty się od rządu,to raczej wina włodarzy miasta oraz podejścia,po epoce komunizmu wielu z ludzi chętnie wysyła coś takiego na złom mając za nic iz to fragment historii,musi się zmienić mentalność zwykłych Kowalskich by zmieniło się podejście ich przedstawicieli!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HUBERTUS 1656 Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 a swoja drogą wypada by nazwę własnego kraju pisać wielką literą to tak na początek szacunku do własnej historii,ojczyzny i przodków!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamusek2009 Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 Najmocniej przepraszam dostałem jedynke od Hubertusa bo napisałem polsce z małej litery!!w szkole nie jestem a nasz kochany rzad jest bardzo fajny tak tak hubertus Żal.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 w szkole nie jestem"wagary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HUBERTUS 1656 Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 pozostaje przedszkole..........dzieci tak szybko dorastają lub nie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamusek2009 Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 Żal mi was panowie i tyle.tak HUBERTUS 1656 do przedszkola idz buahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HUBERTUS 1656 Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 do gnoju nie do boju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamusek2009 Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 Przemilcze to.A co do czołgu to i dobrze ze poszedł do huty Ruski był a nie Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wm71 Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 Moderatorze! Czyń swą powinność i usuń te żenujace i niezwiazane z tematem posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamusek2009 Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 No własnie usunac te posty nie zwiazane z tematem, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HUBERTUS 1656 Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 Ruski był a nie Polski to akurat należało napisać z małej litery :) Może lepiej wrócić do szkoły a nie kaleczyć ojczysty język? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.