Skocz do zawartości
  • 0

Szabla wz 34

marposz74

Pytanie

15 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Oryginalna Ludwikówka za która poszła za 500zł ? I to na allegro ? Ludzie w tym stanie oryginał przynajmniej kosztuje 5 ale nie stów tylko tysięcy . To co było na tej aukcji jest kopią.
Napisano
Oryginalna Ludwikówka za która poszła za 500zł ? I to na allegro ? Ludzie w tym stanie oryginał przynajmniej kosztuje 5 ale nie stów tylko tysięcy . To co było na tej aukcji jest kopią.
Napisano
No nie wiem...wolałbym kupić coś innego, mniejszego" ale oryginalnego.Jak chcesz to zobacz na allegro jest teraz jakaś marna kopia z pochwą zresztą regularnie są w sprzedaży...pzdr
Napisano
Bardzo marna kopia wz 34 zła numeracja rozmiar punc,ogólnie złom ale za ta kasę warto było ja łyknąć!
Pozdrawiam wszystkich kolekcjonerów Polskich szabli.
Napisano
ostatnio na allegro w super stanie wz 34 poszła za 20 tyś,ale na moje oko to była bardzo dobra kopia,ale jak widać leszczy nie brakuje.
Napisano
http://www.allegro.pl/item843571708_polska_szabla_kawalerii_wz_34_ii_rp_oryginal.html#gallery
na tej aukcji facet chciał za tą marną kopie 22 tyś i nikt nie łykną a za tydzień na innej eBay sprzedał za 25 tyś:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie