WERTTREW Napisano 21 Styczeń 2010 Autor Napisano 21 Styczeń 2010 Sprawa, która mnie nurtuje to coś", co znajdujący się na fotografii obok panzer ma na sobie? Wiem, że zdjęcie nie jest super wyraźne, ale może ktoś ze speców od pancerki będzie w stanie mi pomóc. Z góru dzięki.Próbowałem już pytać w innym miejscu, niestety bez rezultatu. :(
Radek.s Napisano 21 Styczeń 2010 Napisano 21 Styczeń 2010 Jakośc zdjecia jest niestety taka ,że to moze byc cokolwiek np. (belki drewniane?)
WERTTREW Napisano 21 Styczeń 2010 Autor Napisano 21 Styczeń 2010 Niestety take marszowe kurde to zdjęcie tylko mam. O belakch, czy drągach drewnianych też myślałem. Foto podobno z 1939.
sturmann Napisano 21 Styczeń 2010 Napisano 21 Styczeń 2010 a czy nie jest to zestaw złożónych fartuchów mających umożliwić pływalność?? w zwiażku z lądowaniem w operacji Lew morski???
woytas Napisano 21 Styczeń 2010 Napisano 21 Styczeń 2010 No sprawia wrazenie jak sherman dd - ale on mial takie ustrojstwo dookola calego kadluba a nie tylko z tylu - bo co by mu to dalo?
tendrzak Napisano 21 Styczeń 2010 Napisano 21 Styczeń 2010 chyba widać że oznaczenie jest z okresu do 39 roku, więc o żadnych operacjach typu Seelöwe nie ma tu miejsca, a dwójka widać że nowsza wersja
Gross Born Napisano 25 Styczeń 2010 Napisano 25 Styczeń 2010 w razie nie korzystnych warunków terenowych, ładowali to pod gąsienice, żeby np przejechać jakiś lej, dziure itp.
atyl Napisano 26 Styczeń 2010 Napisano 26 Styczeń 2010 Raczej jak się zagrzebali w błocie lub piachu, to kładli , żeby wzmocnić podłoże.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.