WERTTREW Napisano 21 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2010 Sprawa, która mnie nurtuje to coś", co znajdujący się na fotografii obok panzer ma na sobie? Wiem, że zdjęcie nie jest super wyraźne, ale może ktoś ze speców od pancerki będzie w stanie mi pomóc. Z góru dzięki.Próbowałem już pytać w innym miejscu, niestety bez rezultatu. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek.s Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 Jakośc zdjecia jest niestety taka ,że to moze byc cokolwiek np. (belki drewniane?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WERTTREW Napisano 21 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2010 Niestety take marszowe kurde to zdjęcie tylko mam. O belakch, czy drągach drewnianych też myślałem. Foto podobno z 1939. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pustertal Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 Wyrzutnia ładunków wydłużonych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 trapy najazdowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmann Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 a czy nie jest to zestaw złożónych fartuchów mających umożliwić pływalność?? w zwiażku z lądowaniem w operacji Lew morski??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 No sprawia wrazenie jak sherman dd - ale on mial takie ustrojstwo dookola calego kadluba a nie tylko z tylu - bo co by mu to dalo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tendrzak Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 chyba widać że oznaczenie jest z okresu do 39 roku, więc o żadnych operacjach typu Seelöwe nie ma tu miejsca, a dwójka widać że nowsza wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 ma to samo co i ten :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 oraz ten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gross Born Napisano 25 Styczeń 2010 Share Napisano 25 Styczeń 2010 w razie nie korzystnych warunków terenowych, ładowali to pod gąsienice, żeby np przejechać jakiś lej, dziure itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atyl Napisano 26 Styczeń 2010 Share Napisano 26 Styczeń 2010 Raczej jak się zagrzebali w błocie lub piachu, to kładli , żeby wzmocnić podłoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.