szczurek_1979 Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 hebda, taki jesteś dobry w zagadkach? więdz powiedz mi gzdzie to zdjęcie było zrobione, dla ułatwienia dodam tylko że Polska południowa ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 nie o to chodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 a o co ? ;-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 tajemnica...... a właściwie bariera między Modem a Użyszkodnikiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2010 nie jestem dobry w zagadkach,miejsce przypomina mi okolice bukowiny tatrzańskiej:)) ale nie mam pojęcia:)a zgadnij gdzie to :)hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Hebda pomóc Ci ?? hmmm na południu polski to pewnie przy rzece Dunajec ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Pijany Hebda przy ognisku, maltretujący kota....gdzieś w Polsce......:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2010 na +, :) a kot sam przyszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 biedna kicia :)do dzisiaj nie może się pewnie z tego stresu otrząsnąć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 To że sam przyszedł to nie powód by go maltretować xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Ale może przy kubku mleka opowiadać, że Obcy na nią polował... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 wymoderuję twój wpis Hebda, bo Animalsi zrobią ci jesień średniowiecza z....... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Musi z tym agresywnym Obcym się nie pomyliłem :-)PS A co to za okazja była, że balowałeś z koteczkiem na cmentarzu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2010 eeeeeee,gdzie maju wpisu??jakie animalsy?karabinów mnogo,postrjelam:)eh mody mody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 kolego szumsk, pełen podziwu jestem, dokładnie przełom Białego Dunajca a dokładnie tzw. Bielskie Skałki... moja 2... a nie, przepraszam 3miłość... nr.3 to góry, nr.2 to wykrywka saperka ew. szpadelek i w teren, a nr1. to się domyślcie :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 hebda... koty... cmentarze... imprezy zakrapiane cholercia wie czym... zaczynasz mnie przerażać... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2010 a wiesz yeti że nawet nie pamiętam,serio,wtedy to 2tyg się ostro dawało,taki maraton był..ale po tych 13-15dniach stanąłem przed lustrem,i się przestraszyłem że albo mi mięsień piwny urósł albo wątroba spuchła i przestałem,zresztą zaraz potem śnieg spadł.Ponoć pociąg zatrzymali w nocy bo jeden pijak się zgubił tj padł i śpi gdzieś na torach i sie kłócili z maszynistą że kumpla szukają i niech poczeka:) o 4rano:O(spałem na nasypie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 hhehe szczurek jakbyś nie powiedział że w południowej Polsce to bym sie dłużej nad tym głowił ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Nawet po Twoim zastrzeżeniu, że to dawno było i nieprawda, nie sądzę abyś otrzymywał od nadobnych panien nowe prośby o pomoc. No, chyba że się jakaś masochistka lub nieczytata trafi :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Ciekawe kiedy się nasza koleżanka Ewelina odezwie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Alescie sie rozwineli...Koty, znicze, kobity...Amnestia wspaniala sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2010 oto przyczyna:)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Hebda....ty się lecz chłopie :) bo lustrzycę będziesz miał jak w banku i żadna laska nie będzie cie chciała :)Lustrzycę zafunduj sobie później...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2010 dlaczego uważasz że mam się leczyć? :)muszę korzystać z życia bo hobby niebezpieczne:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2010 z pamiętnika"??? o cos tam, coś tam,wysoki sądzie,to nie tak miał się wątek rozwinąć:)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 16:14 16-01-2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.