Szumsk Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Ale następnej okazji nie odpuszczę xD. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2010 Szumsk,słuchaj stary,mam problem,telefon w sniegu zgubiłem a wykrywka mi nie działa...:( wpadniesz?oczywiście zapłace :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 A dziewczyna jakaś będzie ? xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Na miejscu, przy spotkaniu ustalicie kto jest kto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Ja nie homo" . xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stedke-Haemorrhage Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Ale wam sie nudzi :)))))))))))))No ale ok to ja swoje ogloszenie tez dodam :)Poszukiwana:wzrost:165-178cmWaga proporcjonalna do wzrostu nie mniej jak 49 nie wiecej jak 67kgWłosy (bardzo ważne) Najlepiej długie kruczoczarne(blondynki,szatynki itp odpadaja na starcie)Oczy ciemne,a najlepiej zielone.Niebieskie odpadaja.Drugie oczy 75D i w gore-TYLKO NIE skarpetki do polowy wypelnione ziemia i przybite gwozdziem do sciany! :DMoze palic i pic mi to nie przeszkadza.Ja wolny od nalogow... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Nie oszukuj.Naiwna się trafi i uwierzy Ja wolny od nalogow... :D" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2010 yeti,hehe,to było dobre:)Stedke a bogaty jesteś? :Pkurde miał byc wątek dla wpisów dla dam z piszczałkami a zrobił sie kącik samotnego kawalera....cos szczurek zamilkł...pewnie na spacer z Anią poszedł albo liczy ile szcześcia mu da wiadro łusek,no chyba że szuka gps-a:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Stedke jako forumowy wikary moge Ci opinie wystawic - nawet na pismie. Potem bedzie badanie (?) narzeczonych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2010 woytas,wikary a dzieciaty.... celibaciku sie nie przestrzegało? nieładnie,oj nieładnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stedke-Haemorrhage Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Yeti raz kiedys jedno piwko to nie nalog...:)Hebda a co maja pieniadze i bactwa do milosci?Szukam czulej i namietnej z artystyczna dusza.Woytas dzieki moze skorzystam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2010 oj tak Stedke,artystycznej duszy..ehhh :)więc coś dla rozluźnienia...napięcia :)eh:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Ten kot jest w piekarniku czy te ciastka na podłodze...?? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2010 dostałem te zdjęcie od pewnej..hmm,ważnej dla mnie osoby:))bo szalenie mi się podobało,oryginał wisi na ścianie pod dokumentami,skan wkleiłem:)zgaduj zgadula kto i co w piekarniku albo na podłodze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Jak już mowa o Wikariuszach to...., Wojtuś, jak to sie mówi się: nie ucz księdza dzieci robić. Myślę, że ten celibacik to nie raz ZBOKU stoi i się przygląda xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 To pewnie dwa zdjęcia na siebie nałożone w PhotoShopie. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 czy do takiego efektu potrzebny jest photoshop??? wcale a wcale!!! w środku są tylko ciasteczka a na zewnątrz reszta, fajny efek bez użycia żadnych progr.do obróbki zdjęć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2010 szczurek-browar w nagrodę:) ciastka w piekarniku,dziewczyna robiła zdjęcie przez drzwiczki w których odbiły się szafki za nią,ona,i kot pomiędzy:):D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 hebda, oto moje dziewcze na tle mojego woza ;-) celowo zdjęcie nie wyraźne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Lepszy by było wyraźne :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2010 spoko,mam szopa i picasse:)) lol:)co do mojego zdjęcia jest robione we wrocku,8piętro:) ciastka,dobre,zjedzone,kot gdzieś uciekł(do drugiego pokoju):)fotka z zeszłego już roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2010 a co Szumsk,jesteś fanem motoryzacji? :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 moja żona niestety aktywnie nie uczestniczy w poszukiwaniach, ale jest zawsze bardzo zainteresowana wynikami :)fotki nie daję, żeby...... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 No właśnie nie dawajcie fotek swoich dziewczyn czy żon zboczeńcom bo nie wiadomo co tacy z nimi zrobią xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.