Skocz do zawartości

Prizm 6 T firmy White's

Gopherus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
k-szela - najwyraźniej nie przyjrzałeś się temu bliżej: opinię z jedną gwiazdką wystawia wyłącznie jedna osoba (ta sama w kilku postach) i nieporozumienie dotyczy razem samego kupującego niż 6T;-)

Pozdrawiam

VW
  • 2 years later...
Napisano
Kilka tygodni temu udało mi się kupić używanego (roczny) Prizm 6T. Cena była bardzo niska (50% nowego), tak więc grzech ni skorzystać. Teraz czekam na jakiś większy odwilż i lecę z nim w teren. Z tego co wiedzę to praktycznie nikt z takim sprzętem nie lata, bynajmniej w Polsce. Na zagranicznych forach trochę się znajdzie, jednak muszę się sam przekonać.
Problem pojawia się co do tego modelu z dostępem do różnego typu akcesoriów i części zamiennych (mowa o ofertach z Polski). O używkach już nawet nie wspomnę...
Napisano
Na jakiej cewce poszukujesz?? Na standardowej 99 c spider) czy 9,5 czy moze snajperce DD??
Na angielskich forach twierdzą, że 9,5 c jest troszke głębsza, a na snajperce podobno wyskakuje komunikat o przesterowaniu.
Przymierzam sie do zmiany cewki, jednak nie chcialbym kupować czego co w sumie ma te same osiągi (mowa o zakupie 9,5 c).
  • 1 month later...
Napisano
Dołączam sie do tematu. Też się zastanawiam nad Prizm 6T a X705, ale to przede wszystkim ze względu na finanse, 6T jest po prostu tańszy.
Otóż tak, zależy mi żeby sprzęt kosił drobnice, ale żeby jako tako militarkę i nie był za wolny. Wcześniej chodziłem z tesoro silverem i euro sabre, ale w między czasie parenaście wypadów miałem z whites coinmasterem i przeszkadzało mi dosyć mocno ze był dużo wolniejszy w porównaniu z tesorakami.
I tu moje gorące do Was pytanie, czy prizm 6T będzie wyraźniej szybszy od coinmastera. I czy będzie wyraźna różnica w głębokości nad poprzednimi modelami zarówna w kolorku jak i militarce.
pzdr!

PS
Brał ktoś może u vikinga coś w systemie ratalnym??
  • 1 year later...
Napisano
Znowu odgrzeje kotleta.
Miałem ostatnio problem, bo 6t którą mam już przeszło rok zaczęła wariować, tzn numeracja latała jak głupia, nie szło szukać. Używałem jak do tej pory akumulatorki pansa 1.2V
Wsadziłem zwyczajne paluszki i na razie spokój, miał już ktoś tak?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie