VanWorden Napisano 19 Luty 2010 Napisano 19 Luty 2010 k-szela - najwyraźniej nie przyjrzałeś się temu bliżej: opinię z jedną gwiazdką wystawia wyłącznie jedna osoba (ta sama w kilku postach) i nieporozumienie dotyczy razem samego kupującego niż 6T;-)PozdrawiamVW
k-szela Napisano 19 Luty 2010 Napisano 19 Luty 2010 Widziałem że to jedna i ta sama osoba B.H. pisała te bzdury, co nie wyklucza działania konkurencji:D
banderas Napisano 21 Luty 2010 Napisano 21 Luty 2010 Ma ktoś może namiar na slep z big footem do 6T ?Z góry dzięki za info.pzdr.
seryja Napisano 24 Luty 2012 Napisano 24 Luty 2012 Kilka tygodni temu udało mi się kupić używanego (roczny) Prizm 6T. Cena była bardzo niska (50% nowego), tak więc grzech ni skorzystać. Teraz czekam na jakiś większy odwilż i lecę z nim w teren. Z tego co wiedzę to praktycznie nikt z takim sprzętem nie lata, bynajmniej w Polsce. Na zagranicznych forach trochę się znajdzie, jednak muszę się sam przekonać. Problem pojawia się co do tego modelu z dostępem do różnego typu akcesoriów i części zamiennych (mowa o ofertach z Polski). O używkach już nawet nie wspomnę...
seryja Napisano 25 Luty 2012 Napisano 25 Luty 2012 Na jakiej cewce poszukujesz?? Na standardowej 99 c spider) czy 9,5 czy moze snajperce DD?? Na angielskich forach twierdzą, że 9,5 c jest troszke głębsza, a na snajperce podobno wyskakuje komunikat o przesterowaniu.Przymierzam sie do zmiany cewki, jednak nie chcialbym kupować czego co w sumie ma te same osiągi (mowa o zakupie 9,5 c).
sudajew Napisano 2 Kwiecień 2012 Napisano 2 Kwiecień 2012 Dołączam sie do tematu. Też się zastanawiam nad Prizm 6T a X705, ale to przede wszystkim ze względu na finanse, 6T jest po prostu tańszy.Otóż tak, zależy mi żeby sprzęt kosił drobnice, ale żeby jako tako militarkę i nie był za wolny. Wcześniej chodziłem z tesoro silverem i euro sabre, ale w między czasie parenaście wypadów miałem z whites coinmasterem i przeszkadzało mi dosyć mocno ze był dużo wolniejszy w porównaniu z tesorakami. I tu moje gorące do Was pytanie, czy prizm 6T będzie wyraźniej szybszy od coinmastera. I czy będzie wyraźna różnica w głębokości nad poprzednimi modelami zarówna w kolorku jak i militarce.pzdr!PS Brał ktoś może u vikinga coś w systemie ratalnym??
banderas Napisano 4 Kwiecień 2012 Napisano 4 Kwiecień 2012 Podpinałem do 6T wszytko co jest obecnie oferowane na rynku i stwierdzam,że koncentryczna 950 daje najlepsze efekty pod każdym względem.
sudajew Napisano 12 Styczeń 2014 Napisano 12 Styczeń 2014 Znowu odgrzeje kotleta.Miałem ostatnio problem, bo 6t którą mam już przeszło rok zaczęła wariować, tzn numeracja latała jak głupia, nie szło szukać. Używałem jak do tej pory akumulatorki pansa 1.2V Wsadziłem zwyczajne paluszki i na razie spokój, miał już ktoś tak?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.