Skocz do zawartości
  • 0

podwozie gonsiennicowe

chudy.onyx

Pytanie

Napisano

witam proszę o pomoc w identyfikacji widocznego na zdjęciu podwozia gąsienicowego, czy należy on do jakiegoś pojazdu pancernego, czy po prostu od jakiejś maszyny??

16 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
a moze coś więcej napiszesz o tym podwoziu
to co nanim lezy to tylko jakiś złom czy
stanowiło wraz z podwoziem jakąś maszyne,urządzenie i gdzie to jest bo z tyłu jakis złom jeszcze widać
Napisano
to są przedmioty wyłowione z wody w ramach czyszczenia dna, mam tylko zdjęcie i nie wiem czy była to całość czy adoptowali jakieś podwozie od czegoś, znaleźli to u mnie w miejscowości i chciałem się dowiedzieć czy to jest jakaś pamiątka po II WŚ czy po prostu złom, jak bym wiedział co to to drążył bym dalej temat co się z tym stało, pozdrawiam
Napisano

witam proszę o pomoc w identyfikacji widocznego na zdjęciu podwozia gąsienicowego, czy należy on do jakiegoś pojazdu pancernego, czy po prostu od jakiejś maszyny??

Napisano
Mój dziadek ma takie przy koparce, ale to nie jest 100% wygląda na Ciągnik artyleryjski C7P, ale to moje zdanie
http://images46.fotosik.pl/26/69a9082c7df8f173.jpg
ale z tej fotki mało widać.
Napisano
dno pewnego basenu na którym za wojny stacjonowało kriegsmarine a po wojnie wojska radzieckie, dno było czyszczone przez nurków w ramach adaptacji pod basen jachtowy, i to jest część skarbów jakie stamtąd wyciągnięto

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie