chudy.onyx Napisano 6 Styczeń 2010 Autor Napisano 6 Styczeń 2010 witam proszę o pomoc w identyfikacji widocznego na zdjęciu podwozia gąsienicowego, czy należy on do jakiegoś pojazdu pancernego, czy po prostu od jakiejś maszyny??
8total4 Napisano 7 Styczeń 2010 Napisano 7 Styczeń 2010 c7p na takich gąsiennicach hmm..dobre dobre..
chudy.onyx Napisano 6 Styczeń 2010 Autor Napisano 6 Styczeń 2010 troszkę obrobiłem, może teraz lepiej widać
płetwal Napisano 8 Styczeń 2010 Napisano 8 Styczeń 2010 a moze coś więcej napiszesz o tym podwoziuto co nanim lezy to tylko jakiś złom czy stanowiło wraz z podwoziem jakąś maszyne,urządzenie i gdzie to jest bo z tyłu jakis złom jeszcze widać
herman1984 Napisano 8 Styczeń 2010 Napisano 8 Styczeń 2010 Właśnie,bo może to jakaś mała zwałowarka albo taśmociąg na podwoziu gąsienicowym.pozdro.
chudy.onyx Napisano 12 Styczeń 2010 Autor Napisano 12 Styczeń 2010 to są przedmioty wyłowione z wody w ramach czyszczenia dna, mam tylko zdjęcie i nie wiem czy była to całość czy adoptowali jakieś podwozie od czegoś, znaleźli to u mnie w miejscowości i chciałem się dowiedzieć czy to jest jakaś pamiątka po II WŚ czy po prostu złom, jak bym wiedział co to to drążył bym dalej temat co się z tym stało, pozdrawiam
chudy.onyx Napisano 6 Styczeń 2010 Autor Napisano 6 Styczeń 2010 witam proszę o pomoc w identyfikacji widocznego na zdjęciu podwozia gąsienicowego, czy należy on do jakiegoś pojazdu pancernego, czy po prostu od jakiejś maszyny??
maku955 Napisano 6 Styczeń 2010 Napisano 6 Styczeń 2010 Mój dziadek ma takie przy koparce, ale to nie jest 100% wygląda na Ciągnik artyleryjski C7P, ale to moje zdaniehttp://images46.fotosik.pl/26/69a9082c7df8f173.jpgale z tej fotki mało widać.
maku955 Napisano 6 Styczeń 2010 Napisano 6 Styczeń 2010 Ps: dużo czołgów lekkich i tankietek miało przednią część podwozia podniesioną do góry.pzdr.
chudy.onyx Napisano 7 Styczeń 2010 Autor Napisano 7 Styczeń 2010 podbijam aby nie znikło, proszę chociaż o jakiś kierunek w jakim mam szukać, podwozie jest szerokości większego samochodu osobowego
chudy.onyx Napisano 13 Styczeń 2010 Autor Napisano 13 Styczeń 2010 dno pewnego basenu na którym za wojny stacjonowało kriegsmarine a po wojnie wojska radzieckie, dno było czyszczone przez nurków w ramach adaptacji pod basen jachtowy, i to jest część skarbów jakie stamtąd wyciągnięto
stock84 Napisano 6 Styczeń 2010 Napisano 6 Styczeń 2010 O stary...gdzie ty tam widzisz C7P...hahaha mówiłem ci już jak nie wiesz to siedź cicho i nie wprowadzaj ludzi w błąd...C7P ehehe...
Hebda Napisano 6 Styczeń 2010 Napisano 6 Styczeń 2010 i słownik się kłania...gĄsienica a nie gonsienica:D
PATRON Napisano 6 Styczeń 2010 Napisano 6 Styczeń 2010 sowiet jak się masz ....ale żeby się dopatrzeć tutaj c7p to już jest wyższa szkoła jazdy ...gratulacje...
Pytanie
chudy.onyx
witam proszę o pomoc w identyfikacji widocznego na zdjęciu podwozia gąsienicowego, czy należy on do jakiegoś pojazdu pancernego, czy po prostu od jakiejś maszyny??
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.