Hebda Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 hmmm.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 9 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2010 Kobier, jak będziemy pociągiem to długo, więc coś się obskoczy" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blaszak Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 Siemanko panowie!Są fajne puby niedaleko hali sportowej,więc jak zabraknie browca na MWB to jest kilka miejsc całkiem blisko:)Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucolka Napisano 10 Styczeń 2010 Share Napisano 10 Styczeń 2010 Pewnie przybędę popatrzeć ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 Bede ))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 Panowie z Łodzi.... Mam pytanko! Gdzie najlepiej wysiąść w przypadku gdybym jechał pociągiem??? Na jakiej stacji? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 12 Styczeń 2010 Share Napisano 12 Styczeń 2010 Łódź Kaliska - z buta przez park góra 15 min- autobus linia 50 10-15min tyle że jeździ rzadko (z krańcówki od strony Al Włókniarzy)- tramwaj 8, 10, 14 jeden przystanek w stronę centrum wyjść na górę iwsiąsc w 15 przejechac 1-2 przystanki w stronę politechniki lub przejść około 300-400 metrów Łódź Fabryczna autobus 57 dojazd niemal pod wejście tylko sprawdź czy jedzie w dobrym kierunku (na Karpacką) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 12 Styczeń 2010 Share Napisano 12 Styczeń 2010 jedzie ktoś z wawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 13 Styczeń 2010 Share Napisano 13 Styczeń 2010 Na to wygląda :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 13 Styczeń 2010 Share Napisano 13 Styczeń 2010 Przeciez Ci Hebda mówiłem, jedno wolne jeszcze jest takze sie ogarniaj :)<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 Panowie jedzie ktoś przez Bydgoszcz? Ja na dzię dzisiejszy mam zamiar jechać PKP więc byc może dotre jak pociągi nie zastrajkują... Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 Ewentualnie mogę dotrzeć na Toruń lub Włocławek... Jeśli ktoś by przejeżdżał i miał miejsce... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 na moto bajzlu sa jakies dystrybutory z browarem ale niedaleko jest fajny pub Tawerna i tam mozna sie spotkac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 no ok,ale jak się znaleśc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 14 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2010 moge podac na priv nr telefonu, my będziemy dość sporą grupą.mam nadzieje ze pkp nie będzie płatało figli razem z pogodą, bo ostatnio z pociągami była niezła kaszana..pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 No nie wiem jak z tego Medalikowa dojedziecie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 moze spotkamy sie o 12 przy lodowisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 albo przy MIGu 21 tez o 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 Też liczę na dobre wiatry kolejowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 W-wa - ŁDZ powinno dać radę, od Medalików Wiedenką" może być gorzej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 14 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2010 Panowie sprawa nie jest prosta, jeżeli będą jakieś tragiczne opóźnienia albo utrudnienia to chyba sobie darujemy, zwłaszcza że z Częstochowy na Śląsk w tym tygodniu były tragiczne..Pechowa ta WWŻD.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 Więc jak? Odpuszczamy i przekładamy na następny MWB? Bo nie wiem co robić a jadę prosto po 3 zmianie w pracy i wracam na 3 zmiane do pracy:( Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 Ale co odkładać i przekładać? Kto będzie, to będzie. Chyba nikt nie jedzie na MWB tylko w celu jakiejś tam integracji :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 Jeszcze pytanie - jak najłatwiej dojechać na teren MWB od strony Kielc-Piotrkowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiwu Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 Czym będziesz jechał? Jeżeli samochodem to wpadasz do Łodzi krajową 1 i prosto na ulicę Rzgowską, jedziesz nią do oporu (czyli do ulicy Paderewskiego bo potem jest zakaz) i skręcasz w lewo. Paderewskiego jedziesz cały czas prosto mijasz jedno rondo a potem na drugim (Rondzie Lotników Lwowskich) drugi zjazd to Aleja Politechniki . Jak już tu jesteś to dajesz pod Halę sportową i stojącego przed nią Miga (będziesz to miał po prawej stronie.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.