Hebda Napisano 2 Styczeń 2010 Autor Napisano 2 Styczeń 2010 Czołem towarzysze!Pytanie do Wszechmogącego,jako że nastał nam nowy rok...kiedy głosowanie wzoru odznaki?Będzie?czy kolejny pomysł spali na panewce?pozdro
Czlowieksniegu Napisano 2 Styczeń 2010 Napisano 2 Styczeń 2010 Nie rok temu nazad a w ubiegłym roku :-)Się jeszcze nie spalił...
Czlowieksniegu Napisano 2 Styczeń 2010 Napisano 2 Styczeń 2010 Rany boskie- niech Ci się już to wolne skończy :-) Siedzi taki przed kompem i marudzi- jak nie amnestia, to odznaka... Bez urazy, oczywiście.Pozdrawiam.
Hebda Napisano 2 Styczeń 2010 Autor Napisano 2 Styczeń 2010 nie ma bata,jeszcze jutro mam wolne:)pozdr
pawel888 Napisano 2 Styczeń 2010 Napisano 2 Styczeń 2010 Bez kitu Hebda daj sobie spokój, jak przyjdzie to będzie, nie ma co sie niecierpliwić.A moderator poinformuje o jakimś głosowaniu czy amnestii.Co bolą Cie te kartki?Nie przesadzaj nie są aż takie złe:)<pozdro
Hebda Napisano 2 Styczeń 2010 Autor Napisano 2 Styczeń 2010 uprzejmie proszę o przekazanie moich kartek,no jednej kartki koledze pawłowi888 skoro tak lubi ten kolor:)
mihua Napisano 2 Styczeń 2010 Napisano 2 Styczeń 2010 Ja wezmę jedną twoją,jeśli obiecasz,że przez tydzień nie dotkniesz klawiatury:)pzdr.
hulski Napisano 2 Styczeń 2010 Napisano 2 Styczeń 2010 ty juz lepiej nic od nikogo niebierz bo cos czuje ze niedlugo bedziesz swoich mial zaduzo;)pozatym tez sie pytam kiedy te kartki posciagacie?obiecanki cacanki i nic.
pawel888 Napisano 2 Styczeń 2010 Napisano 2 Styczeń 2010 Narazie chyba nie zasłużyłem,jak zasłuże to dostane:) a ty jak juz masz to sie nie denerwuj:)Sie nie zdziw jak będzie amnestia a Ciebie za uciązliwość nie dosięgnie:)<pozdro
pawel888 Napisano 2 Styczeń 2010 Napisano 2 Styczeń 2010 Coś mi sie zdaje ze ten który chce jedną kartke jakiś czas temu bana załapał:)i dalej tego pragniesz?, chyba to lubisz co?<pozdro
Czlowieksniegu Napisano 2 Styczeń 2010 Napisano 2 Styczeń 2010 Słuchajcie Mihurę- wie co pisze. Nie bez powodu czerwoną za rany" dostał. Ale oczywiście nie bierzcie z Niego przykładu, choć to stachanowiec prawie.
Hebda Napisano 2 Styczeń 2010 Autor Napisano 2 Styczeń 2010 Yeti,czerwona to bohater cccp.żółte są za rany odniesione zw walce z reżimem i MODem:)
Hebda Napisano 2 Styczeń 2010 Autor Napisano 2 Styczeń 2010 Dawid z Goliatem też nie miał szans..podobno :PWątek założony,pytanie postawione,odpowiedź nie udzielona..ehh
heniek1978 Napisano 9 Styczeń 2010 Napisano 9 Styczeń 2010 zamiast się zastanawiać poprostu ją zrubmy i podeślijmy pomysł komu trzeba i będzie ok
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.